Adrianne Palicki, din G.I. Joe: Retaliation, despre Lady Jane şi ceilalţi protagonişti

de Cristina Grigore în 8 Mar 2013
Fosta Wonder Woman devine specialist în armament în sequel-ul lui G.I. Joe

Alături de Dwayne Johnson şi Bruce Willis îşi va face apariţia în G.I. Joe: Retaliation şi Adrianne Palicki, actriţa propusă anul trecut în rolul lui Wonder Woman. Pilotul pentru serialul NBC nu a fost aprobat, însă Adrianne a are acum şansa intre în atenţia publicului larg printr-un rol de acţiune ce o va pregăti pentru cazul în care va mai avea vreodată ocazia să poarte costumul lui Wonder Woman (sunt şanse cu noul film Justice League).

Într-un interviu acordat Entertainment Weekly, Palicki a explicat în cum a decurs pregătirea fizică pentru rolul lui Lady Jane din noul G.I. Joe. Regimul de antrenament a fost instituit de un fost membru SEAL şi nu a fost deloc floare la ureche.

„Harry Humphries a făcut parte din SEAL şi şi-a adus întreaga fostă echipă să ne antreneze; chiar apar cu noi în film, ghidându-ne, iar asta a fost cea mai stresantă parte pentru că dacă greşeai ceva, ştiai că te vor trage deoparte şi vor băga frica-n tine”, a spus actriţa.

„Din fericire iubesc personajul pe care a trebuit să îl interpretez, a fost foarte bine scris”, a continuat Palicki. „Este o tipă dură. Este singura fată din grup şi trebuie să ţină pasul cu colegii ei. Este o parte importantă a echipei, este specialistul în armament. Aşa că are o responsabilitate mare”.

Iată ce a spus interpreta lui Lady Jane despre ceilalţi protagonişti, Joe Colton (Bruce Willis) şi Roadblock (Dwayne Johson): „Sunt atât de diferiţi amândoi. Pe deoparte îl avem pe Dwayne, eroul de acţiune şi pe cealaltă, Bruce, adică John McClane. Sunt foarte diferiţi şi sunt amândoi extrem de amuzanţi dar tot aşa, în moduri diferite. În mod ciudat, niciunul dintre ei nu mi s-a părut intimidant”.

Exploreaza subiecte similare:

Dwayne Johnson, Bruce Willis, G.I. Joe: Retaliation, Adrianne Palicki, Justice League, actor

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
AndreBlack pe 8 martie 2013 13:38
Nu am vazut pana cum niciun film in care joaca . De-abia astept sa vad G.I. Joe 2 . Pare ''femeia fatala'' .
cosmin742000 pe 8 martie 2013 16:28
sequelu mamii ei de viata :))
Iulian. pe 8 martie 2013 19:19
N-ar fi o idee rea sa apara in "Justice League",pare o prezenta mai dura si cu potential dramatic,cine stie,fata de Megan Fox.
SakuraBlack90 pe 9 martie 2013 09:13
Ce-mi plac mie stirile din care sunt informat ca actorii au fost supusi unu "regim de antrenament" care "nu a fost deloc floare la ureche". Actori nu alta... avand in vedere antrenamentul unui sportiv real platit de n x mai putin spre deloc cum e cazul sportivilor nostri. Actrita de mai sus are piept trebuie sa recunosc ca arata ca si cum i-ar fi placut sportul de mica :)
xerses pe 9 martie 2013 11:34
Am deja asteptari de la acest film cu aceasta distributie...
spartacus pe 9 martie 2013 15:45
Simpatica fooooc. :)))
puffulette pe 16 martie 2013 19:01
deabia astept filmul, imi place cum joaca tipa in filme de actiune
alex_il_fenomeno pe 28 martie 2013 22:29
Un film deja extrem de promitator cu asemenea nume si povesti. Il asteptam.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells