A început lucrul la Farscape, adaptarea cinematografică a serialului SF de aventură

de Cristina Grigore în 21 Apr 2014
Proiectul este încă în stadiu incipient, a declarat creatorul seriei originale Farscape, Rockne O’Bannon

Adaptarea cinematografică a serialului Farscape este mai aproape de producţie, scrie IGN.com. Zvonul referitor la debutul acestui proiect a apărut încă de anul trecut, însă abia acum a obţinut undă verde, după cum a declarat în cadrul convenţiei WonderCon Rockne O’Bannon, creatorul şi realizatorul serialului.

,,Da, da, este cel mai prost păstrat secret. Suntem departe de începerea producţiei, însă da, primul pas este făcut: Justin [Monjo, scenaristul şi producătorul seriei originale] lucrează la un scenariu pentru noi. Să sperăm că totul va merge bine”, a spus O’Bannon.

Farscape, lansat în 1999, urmăreşte aventurile astronautului John Crichton, a cărui navetă nimereşte într-o gaură de vierme dintr-o zonă îndepărtată a galaxiei, în mijlocul unei bătălii spaţiale. Pământeanul este salvat de un grup de extratereştri evadaţi şi dus la bordul navei lor, unde este nevoit să se integreze în echipaj. Serialul, întrerupt abrupt după patru sezoane, a fost urmat o miniserie intitulată Farscape: The Pacekeeper Wars şi de o serie de benzi desenate a căror acţiune o continuă pe cea a producţiilor TV.

Iată şi un sinopsis preliminar al peliculei, inspirat de acţiunea din benzile desenate: ,,Filmul îl va urmări pe fiul lui John şi Aeryn, D’argo (Little D). Pentru că fiul lor dă dovadă de un set de puteri grozave ce îl transformă într-un magnet pentru villainii galactici, John şi Aeryn se hotărăsc să îl ascundă pe Pământ, unde să poată creşte în siguranţă. Acum băiatul are 19 ani şi este gata să plece în spaţiu, alături de părinţii săi”.

Exploreaza subiecte similare:

Farscape, Farscape: The Peacekeeper Wars

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
amalius2000 pe 21 aprilie 2014 11:47
Oare vom vedea ceva actori si din castul original?
Bayard pe 21 aprilie 2014 12:04
Mi-a placut la nebunie serialul, dar stirea asta nu suna prea bine pt mine. Ar fi fost mult mai bine daca un studio serios prelua povestea sa o refaca, iar creatorii initiali sa fie acolo doar ca sa ajuge cu scenariul, consultativ. In situatia de acum, ce o sa iasa? inca un film facut direct pentru TV.
alex_il_fenomeno pe 16 noiembrie 2014 10:24
Cred ca poate iesi ceva interesant, ramane de vazut.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells