Farscape

(1999) - Serial TV

Razboi intergalactic

Poster Farscape Postere Farscape

Sinopsis Farscape

Mai mult

Astronautul John Crichton incearca sa foloseasca atmosfera Pamantului pentru a-si propulsa naveta, Farscape 1, cu super viteza, de-a lungul sistemului solar. Reuseste insa mai mult de atat si este atras printr-o gaura de vierme intr-o zona indepartata a galaxiei, in mijlocul unei batalii spatiale.

Este salvat de un grup de prizonieri evadati si adus la bordul navei lor, o nava vie numita Moya. Crichton se integreaza in echipaj si ajunge sa castige in timp increderea si respectul…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: cap94xxll
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 8.3
Ben Browder Ben Browder John Crichton Claudia Black Claudia Black Ofiter Aeryn Sun Jason Clarke Jason Clarke Jenek (4 episodes, 2003)
Marton Csokas Marton Csokas Br'Nee (1 episode, 2000) Natalie Jackson Mendoza Natalie Jackson Mendoza Lishala (1 episode, 1999) Ben Mendelsohn Ben Mendelsohn Sko (1 episode, 2002)
Gigi Edgley Gigi Edgley Chiana (74 episodes, 1999-2003) Bruce Spence Bruce Spence Prefect Falaak (1 episode, 2002) Stephanie Jacobsen Stephanie Jacobsen Nurse Froy (1 episode, 2001)
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Jim Henson Productions

Distribuitorul international

New Films International

Țara

SUA

Site oficial

Farscape

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Aeryn_Sun pe 14 Iunie 2012 19:08
Space
Numai atat s-a spus despre acest serial?
Sper sa acopar eu cateva subiecte legate de el. Vizionand Farscape, ma gandesc la cat de bine au portretizat ei viata in spatiu, este realistic. Conversatiile intre personaje sunt geniale; apar tot felul de rase extraterestre, si toate au un sens. Este ca o pictura despre ce ar putea fi acolo, sus. Evolutia pesonajelor este iarasi surprinzatoare. Zhaan m-a inspirat mult, de altfel si Aeryn Sun. Get it?

2 0
herleaflorin pe 05 Aprilie 2012 22:36
Razboi Intergalactic
sunt la sezonul 3 pot zice ca serialul e bunicel Scorpius cel mai tare personaj negativ
1 0
daniel_timariu pe 30 Ianuarie 2016 14:40
Un serial captivant
Un serial SF, din subgenul soft SF și space-opera, care a rulat între anii 1999-2003, având 4 sezoane a câte 22 de episoade. Fiind un serial de aventuri, fiecare episod prezintă alte și alte interesante ipostaze ale unei echipe de aventurieri ce străbate spațiul galactic la bordul unei astronave bio-mecanice, pe nume Moya.

La modă începând cu anii 80, amestecul de rase extraterestre umanoide, ca reprezentare a diversității culturale și biologice, este partea centrală a acestui serial. Mai mult decât în alte seriale, poate mai cunoscute, precum Babylon 5 sau Star Treck, în Farscape biodiversitatea nu este doar un element de recuzită ci însăși esența. Pentru a sublinia acest lucru echipa navighează într-o stranie simbioză cu nava-organism viu Maya, o femelă dintr-o rasă arhaică, capabilă să străbată spațiile reci ale cosmosului și să… citeşte

0 0

Spune-ţi părerea despre Farscape

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Farscape
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells