A fost stabilită data de lansare a lui John Wick 4

de Cristina Grigore în 21 Mai 2019
Succesul ultimei părți a francizei a convins Lionsgate să înceapă cât mai repede lucrul la încă o continuare

În vreme ce John Wick (Keanu Reeves) își desfășoară din nou întregul arsenal al abilităților sale de asasin pe marile ecrane, în a treia parte a seriei, compania Lionsgate pune la punct producția următoarei aventuri a personajului. Potrivit Variety.com, a fost stabilită deja data de lansare a lui John Wick 4. Sequel-ul va ajunge în cinematografe pe 21 mai 2021.

John Wick: Chapter 3 - Parabellum a intrat pe primul loc în clasamentul SUA, cu încasări de 57 milioane de dolari (cel mai bun debut din serie) și a ajuns deja la 93,3 milioane de dolari internațional. Pelicula, regizată tot de cel care s-a ocupat de primele două titluri ale francizei, Chad Stahelski, îl pune pe infailibilul asasin într-o altă situație fără ieșire – exclus din organizația ce îi oferea protecție, are pe urmele sale o armată de vânători de recompense, dornici să pună mâna cât mai repede pe cei 14 milioane de dolari puși pe capul lui.

„A-l vedea pe Reeves învingând pe toată lumea de pe această planetă - întotdeauna îmbrăcat la patru ace - este singurul motiv pentru care aceste filme există”, menționează The Times în cronica rezervată lui Parabellum.

John Wick: Chapter 3 – Parabellum s-a lansat în cinematografele noastre pe 17 mai.

Exploreaza subiecte similare:

Keanu Reeves, John Wick: Chapter 3 - Parabellum, Chad Stahelski

Alte știri din cinema

Michael Fassbender va fi capul de afiș al unei aventuri plasate în lumea spionajului

Pelicula va avea la bază seria romanelor SAS ale lui Gérard de Villiers; extrem de populare, s-au vândut în peste 120 milioane de copii în toată lumea

Au început filmările la prequel-ul Game of Thrones. Naomi Watts face parte din distribuție

Secrete terifiante din istoria veche a Westerosului vor fi dezvăluite în această nouă serie

Men in Black: International era să rămână fără regizor în timpul filmărilor

Unele surse apropiate producției pun cifrele modeste obținute la box office-ul american pe divergențele din timpul producției

Guillermo del Toro îl vrea pe Bradley Cooper în noul său film, Nightmare Alley

Rolul central din adaptarea romanului despre lumea întunecată a divertismentului îi era rezervat lui Leonardo DiCaprio

Părerea ta

Spune-ţi părerea
YulianHD pe 23 mai 2019 18:43
Bravo, hai să facem și din seria John Wick o telenovelă ca Fast & Furious sau TAXI. mă întreb când se va lansa John Wick 892428 -.-
Qube86 pe 24 mai 2019 21:15
Atata vreme cat publicul le cere si calitatea lor nu scade dramatic nu vad care ar fi problema! Daca cuiva nu ii convine sa vizioneze si o a 4-a parte John Wick atunci lucrurile sunt simple...nu se duce la cinema si isi pastreaza in memorie doar cele 3 parti lansate deja! ;)
YulianHD pe 27 mai 2019 01:20
Sunt foarte multe francize care au 1-2 filme bune restul sunt facute in batjocura, si nu mi-ar placea sa vad acelas lucru si despre john wick :)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells