2013: cele mai bune melodii

4 Dec 2013
Vom auzi pe marile ecrane „I See Fire” din 13 decembrie, odată cu premiera filmului Hobbitul: Dezolarea lui Smaug

Ed Sheeran, compozitorul şi interpretul melodiei „I See Fire”, spunea ieri, la premiera mondială a filmului Hobbitul: Dezolarea lui Smaug că ultima scenă din film este una foarte puternică, aşa că a compus o melodie pe măsură. „I See Fire” ni se pare şi nouă memorabilă, iar pe 13 decembrie vom vedea cum completează filmul. Până atunci, să ne punem căştile, pentru alte melodii ce au trezit emoţii în noi, melodii pe care le-am auzit pe marele ecran anul acesta.

Vezi galeria foto

Exploreaza subiecte similare:

Oblivion, The Great Gatsby, The Hobbit: The Desolation of Smaug, Epic, The Mortal Instruments: City of Bones

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
legolas05 pe 4 decembrie 2013 14:31
Mai sunt doar 7 zile pana la premiera...abia astept...melodia "I see fire" este foarte buna,versurile se potrivesc cu filmul.
legolas05 pe 4 decembrie 2013 14:39
Dupa melodie imi inchipui care va fi scena finala,sper sa nu ma insel.
legolas05 pe 5 decembrie 2013 11:07
Da,stiu ca vor aparea si in al 3-lea film
MikkaelWolfganger pe 4 decembrie 2013 21:18
Melodia de la Hobbit e extrem de slaba.Lipsita de epic,plictisitoare,la fel de memorabil ca un tufis pe o margine de sant.Faceti si voi diferenta intre oboseala cantat de Sheeran si asta: http://www.youtube.com/watch?v=NRUBe2RTq74 .Ingheata sangele in vine.Melodia lui Sheeran e...meh.Sper sa nu o vad pe nicio scena de final.Ultima melodie de pe generic,asta ii e menirea.

Faina melodia de la Oblivion.

AeroX pe 5 decembrie 2013 08:34
Mie nu mi-a placut nici melodia de la primul Hobbit. Nu stiu de ce s-a gandit P. Jackson sa-si bata joc de munca lui Howard Shore. Adica, ma rog, in LotR cel putin, erau de asemenea cantece de final, dar epice ca intregul soundtrack!
Bayard pe 4 decembrie 2013 22:19
Eu sunt foarte dezamagit de I See Fire. E un cantec dragut, dar ar fi trebuit ceva exceptional. Mi-a placut mult mai mult Song of the Lonely Mountain, dar nici ala nu se putea compara cu cele 3 cantece din trilogia LOTR. Sa ma scuze, dar chiar tin sa fie totul cu un nivel mai jos???? Unde sunt cantecele care sa rivalizeze cu May It Be, Into the West si Gollum's Song???

PS: In lista asta a voastra de cantece nu ar fi trebuit sa lipseasca ultima melodie din Gravity si Lost But Won din Rush. Si asta asa, fara sa ma gandesc serios.

Nienor pe 5 decembrie 2013 11:10
Nu-mi place melodia lui Ed Sheeran. Nu se compara nici pe departe cu "Song of the Lonely Mountain" al lui Neil Finn. Nu are acel feeling Middle-Earth. Dar soundtrack-ul al DOS e superb.
alex_il_fenomeno pe 20 ianuarie 2014 19:19
Ed Sheeran, omul este un geniu!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells