White Fang

(1973)

Colț alb

Poster White Fang Postere White Fang

Sinopsis White Fang

Filmul urmareste aventurile lui Colt Alb, un caine lup, care il ajuta pe tanarul indian Mitsah, dar si pe Jason Scott, un jurnalist care soseste in micul oras de aur din Dawson City. Acolo se afla un om de afaceri nemilos si lacom, care controleaza orasul, dar si o banda de colonisti la fel de nemiloasa. Misiunea celor doi este aceea de a curata orasul de coruptie si lacomie.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.0

Caseta tehnică

AKA

  • Croc-blanc
  • Zanna Bianca
  • Colmillo Blanco

Produs de

In-Cine Compañía Industrial Cinematográfica

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

In-Cine Distribuidora Cinematográfica S.A.

Țara

Italia, Spania, Franta

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
daniel88_bucuresti pe 26 Decembrie 2018 20:51
Un film crud
Buna seara! Am vazut vazut acest film acum cateva zile pe National Tv, mi-am data seama ca l-am mai vazut, dar eram foarte mic si nu l-am inteles. Multi care au facut filmul dupa romanul lui Jack London, au folosit acte de cruzime, ceea ce mi se pare ca multi regizori au o minte bolnava. In roman nu a fost vorba despre scenele de lupta ale lui Colt Alb cu alti caini. Scena cu ursul mi se pare o scena bolnava. Intr-adevar este o scena cu ursul, in care el incerca sa-l alunge de langa cel care il considera stapanul lui. In concluzie nu mi se pare un film bun atata timp cat nu e facut ca la carte.
2 2
bizonul pe 29 decembrie 2019 07:13
Ai dreptate, dar astfel de scene aduc bani producatorilor. Sa nu crezi ca Arnold sau Van Damme, sunt asa de iubiti ca sunt actori buni, nicidecum, ci ptr. spagaturi, muschi, datul pumni ,trasul cu mitraliera, etc. Evident cei doi niciodata n-o sa depaseasca in inaltime "glezna" lui Franco Nero.
cosmin742000 pe 11 August 2012 11:20
O ecranizare bunicica dupa romanul lui Jack London Colt Alb
2 3
user-614f76fe971a1 pe 18 Decembrie 2023 18:28
Eu am văzut filmul la cinematograf. În deceniul al optulea a secolului XX. Nu știu când a avut premiera în România, poate în orașul meu a rulat mai târziu, ori poate eram eu prea copil la premieră și încă nu mergeam la cinematograf. Mi s-a părut un film bun, foarte bun având în vedere momentul în care a fost făcut. Nu știu dacă m-a impresionat mai mult decât a făcut-o cartea lui Jack London. Știu că un vecin, adolescent, a reușit să achiziționeze un câine lup pe care l-a strigat Zana Bianca. Și pe care încerca să-l dreseze, să-l facă să semene puțin câinelui din film. Nu l-am mai revăzut, aud că Național TV o să-l dea în reluare. Nu știu dacă să-l revăd : mi-e teamă că mi s-au alterat simțurile, modul în care, copil fiind, mi s-a părut un film epocal.
1 0

Spune-ţi părerea despre White Fang

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu White Fang
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells