The Eyes of My Mother

(2016)

Ochii mamei mele

Poster The Eyes of My Mother Postere The Eyes of My Mother

Sinopsis The Eyes of My Mother

Mai mult

 

 

Ochii mamei mele (The Eyes of My Mother) este un film american de groază din 2016, scris, editat și regizat de Nicolas Pesce la debutul său regizoral.

Într-o fermă neștiută de nimeni în care locuiesc împreună, o mama care cândva a fost chirurg în Portugalia îi explică fiicei sale, Francesca, secretele anatomiei corpului uman, pentru ca moartea să nu o poată lua prin…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: diananistreanu
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.2

Caseta tehnică

Produs de

Borderline Presents

Distribuitorul international

Magnet Releasing

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
diananistreanu pe 08 Ianuarie 2017 22:42
Recomand
Este tare bun acest film. Abia de au fost rostite 70 de cuvinte intreg filmul. E atat de bun ca m-am gandit mult la el. E ceva neobisnuit, un horror mai ciudatel, vor fi momente in care veti dori sa puneti mainile la ochi, nu de frica dar din motiv ca e tare 'disturbing' (daca stiti ce zic). Te tine in suspant pe intreg parcursul filmului, iar actorii sunt cat se poate de potriviti. Un 8,5 sanatos ii dau. Astept pareri.
3 2
nicu444 pe 25 februarie 2017 22:56
Pareri? Da, esti draguta
Dragos.87 pe 25 mai 2017 19:11
:))))
17mhg pe 25 Iunie 2018 09:00
Unul dintre filmele horror preferate. De ce?
A avut capacitatea să transmită o stare de anxietate și angoasă pe tot parcursul, fără prezența unor jump scares. Fantastică expresivitatea actorilor, în special cea a actriței principale. Dialogul este succint și sărăcăcios, dar se mulează perfect pe ce-și propune filmul să transmită: singurătate. O incursiune fascinantă într-o minte bolnavă și în sfera evenimentelor care au adus-o în punctul respectiv. De asemenea, coloana sonoră utilizată, Naufragio- Amalia Rodriguez, e cât se poate de potrivită și vibrantă, reușind să amplifice starea de pustietate a ființei umane. Aș putea spune că tot amalgamul acesta de sentimente, plus coloana sonoră și ecranizarea alb-negru, îi conferă chiar o alură poetică, un aer á la Poe.

1 0
xerses pe 16 Iulie 2017 20:38
Ciudat scenariu....insa mintea tulburata de fiecare data uimeste prin ciudateniile pe care le creeaza.
0 0

Spune-ţi părerea despre The Eyes of My Mother

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells