Păreri Taken

Taken: Răpirea

Ordonează după
Vegetarian pe 21 Noiembrie 2024 21:26
Morții nu vorbesc .
În acest serial infractorii se ucid între ei , ucid polițiști , etc , pentru 1-10 milioane $ recompensă în cazuri de răpire .
Când este sechestrat un polițist sau un agent FBI polițiștii nu se duc la locul unde bănuiesc că este sechestrat cu sirenele pornite așa cum o fac când se duc la un civil Care este sechestrat . Când este un funcționar important sechestrat polițiștii intră în locuințe uneori fără mandat de executare de la judecător , trag fără avertisment în suspecți , clădirile suspecte sunt înconjurate cu lunetiști , în valizele în care se pun bani pentru despăgubiri și în legăturile cu bani sunt scobite goluri în care sunt puse dispozitive de urmărire prin satelit , etc . Dacă regulamentele de intervenție în caz de răpire ar fi publice civili în cazul cărora nu s a respectat regulamentul fii bine… citeşte

0 0
Vegetarian pe 21 noiembrie 2024 21:30
Sã nu râzi de cineva , sã nu plângi pe cineva , sa nu detesti pe cineva , sã nu admiri pe cineva , ci sã întelegi . Ne definim in functie de deciziile luate . Viata este suma alegerilor noastre . Oamenii adevarati fac alegeri bune . Majoritatea oamenilor gasesc placere in munca lor , in familie si in speranta ca generatiile urmatoare vor intelege mai mult .

jinglebells