Articole Scoop

(2006)

Bomba zilei

Despre actori

Scarlett Johansson (Sondra Pransky)

Scarlett Johansson a progresat de la copilul actor la una dintre cele mai bine cotate actrite din industria filmului. Inainte de “Scoop” a mai colaborat cu regizorul/scenaristul Woody Allen pentru filmul “Match Point”, rol pentru care a primit o nominalizare la premiul “Golden Globe”. Inainte de aceasta nominalizare pentru “Match Point” a mai fost nominalizata la acelasi premiu pentru rolurile din: “Love Song for Bobby Long” in regia lui Shainee Gabel; si de doua ori in acelasi an pentru rolurile din filmele: “The Girl with the Pearl Earing” in regia lui Peter Webber si “Lost in Translation” in regia Sofiei Coppola. Pentru rolul din “Lost in Translation” a primit laudele criticlor si premiul BAFTA pentru Cea Mai Buna Actrita. Am mai vazut-o si in filmul lui Brian De Palma “Black Dahlia”, alaturi de Hillary Swank si Josh Hartnett; in “The Prestige” alaturi de Hugh Jackman si in “The Nanny Diaries” regizat de Shari Springer Berman si Robert Pulcini.
Primul ei rol a fost Manny, in filmul Lisei Krueger “Manny & Lo”, imediat dupa acesta a primit laudele si recunoasterea intregii lumi pentru rolul din filmul lui Robert Redford “The Horse Whisperer”. A mai jucat sin in filmul fratilor Coen “The Man Who Wasn’t There” alaturi de Billy Bob Thorton, in filmul autobiographic “An American Raphsody” si in “In Good Company” al lui Paul Weitz alaturi de Dennis Quaid si Topher Grace.

Hugh Jackman (Peter Lyman)

De curand l-am putut vedea pe Hugh Jackman in filmul “The Prestige”, in “The Fountain” in regia lui Darren Aronofsky alaturi de Rachel Weisz si vocea din filmele de animatie “Flushed Away” si “ Happy Feet”. L-am mai putut vedea si in “Someone Like You…”, “Swordfish”, “Van Helsing” si in “Kate & Leopold”. Si in bine-cunoscuta serie “X-Men” in rolul lui Wolverine (aka Logan).
Pe scena teatrului l-am putut vedea in “Carousel” la Carnegie Hall, “Oklahoma!” pe scena teatrului din Londra, “Sunset Boulevard” si in “Beauty and the Beast” ambele in Australia.


Ian McShane (Joe Strombel)

Pe Ian Mcshane il putem vedea in seria HBO, “Deadwood”.Cu rolul lui Al Swearengen a castigat premiul Golden Globe, precum si o nominalizare la premiul Emmy. In curand il vom putea vedea in “We are… Marshall” alaturi de Matthew McConaughey so Matthew Fox. L-am mai putut vedea in filmului lui Rodrigo Garcia “Nine Lives” alaturi de Sissy Spacek si Amanda Seyfried; in “Agent Cody Banks” in regia lui Harald Zwart; “Sexy Beast”; “Exposed”; “The Last of Sheila”; “Villain” alaturi de Richard Burton si in filmul lui Guy Hamilton “Battle of Britain”. Pe scena teatrului a interpretat roluri precum: Darryl Van Horne in “The Witches of Eastwick”;Tom Wingfield in “The Glass Menagerie” si in “Betrayal” si “Inadmissible Evidence”.


Woody Allen (Sid Waterman)

What’s New Pussycat? 1965/screenwriter, actor; Casino Royal 1967/actor; Everything You Always Wanted to Know About Sex But Were Afraid to Ask 1972/director, screenwriter, actor; Annie Hall 1977/director, co-screenwriter, actor Academy Award nominee (& winner), Best Director, Academy Award nominee (& winner), Best Original Screenplay, Academy Award nominee, Best Actor; Alice,1990/director, screenwriter, Academy Award nominee, Best Original Screenplay.
Sinopsis
jinglebells