Ouăle lui Tarzan

(2017)

Ouăle lui Tarzan

Poster Ouăle lui Tarzan Poster Ouăle lui Tarzan

Sinopsis Ouăle lui Tarzan

Ouăle lui Tarzan

Ouăle lui Tarzan este cel mai recent proiect de documentar al lui Alexandru Solomon, care pornește pe urma unei legendare inițiative a lui Stalin: crearea unui hibrid om-maimuță, un ideal al omului muncitor. Având ca punct de pornire premisa că undeva în Caucaz există un laborator unde se fac în continuare experimente pentru obținerea acestui hibrid, regizorul realizează o interesantă combinație de SF și documentar.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Caseta tehnică

Produs de

Hi Film Productions

Distribuit in Romania de

microMULTILATERAL

Țara

Romania

Box office Ouăle lui Tarzan

Weekend premieră (02.10.2017)
  • Loc 23
  • Spectatori 1.023
  • Încasări (RON) 6.433,71
Total
  • Spectatori 2.424
  • Încasări (RON) 18.986,95
  • Încasări (USD) 4.863,69

Părerea criticului

Gloria pe 09 Octombrie 2017 00:04
Un documentar inedit prin subiect si abordare
Un film inedit prin subiect şi prin abordare, documentarul Ouăle lui Tarzan, de Alexandru Solomon, împleteşte două planuri, cel al studiului cercetărilor pe maimuţe şi cel al studiului lumii Abhaziei, paradis şi iad în acelaşi timp, ce oferă o imagine comparabilă cu a României de după Revoluţie. Este un film care reuşeşte să evite polemica în pofida unui subiect controversat.

Documentarul vorbeşte, pe de o parte, despre experienţele pe maimuţe ale unui medic îndrăzneţ, Ivanov, dar aparent fără scrupule, care a fondat în sudul actualei Federaţii Ruse (la Suhumi, Abhazia, pe litoralul estic al Mării Negre) un institut de cercetări. Ivanov dorea să creeze un hibrid om-maimuţă. Subiectul avea şanse să nască un documentar despre sinistra lipsă de etică în experimentele pe animale. Dar regizorul a evitat o condamnare facilă, dintr-o… citeşte

2 0

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
carmen_angelus_romila pe 28 August 2018 10:53
Daca realizarea documentarului este de apreciat, nu putem fi in asentimentul unor minti bolnave care, indiferent de scopul asa-zis benefic al cercetarilor, distrug intr-un mod halucinant, insasi statutul nostru etic si moral de a fi animale inteligente...,oameni...!
0 0
lili22 pe 01 Martie 2018 23:47
Interesant filmul lui Solomon.L-am urmarit cu mare curiozitate.Nu va grabiti sa il judecati pe Ivanov , mort in Gulag pentru ca in anii aceia nu se stia nimic despre cromozomi,ADN.
Ce mult se munceste in acel institut.

0 0

Spune-ţi părerea despre Ouăle lui Tarzan

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi documentare
jinglebells