Made in Italy

(2020)

Casa din Toscana

Poster Made in Italy Postere Made in Italy

Sinopsis Made in Italy

Mai mult
Made in Italy SUB

Made in Italy este o comedie plină de emoție, plasată în romantica Toscana, despre artistul boem londonez Robert (Liam Neeson) care se întoarce în Italia cu fiul său înstrăinat, Jack (Micheál Richardson) pentru a vinde casa pe care au moștenit-o de la regretata lui soție. Nici unul dintre ei nu se așteaptă să găsească vila, cândva splendidă, într-o deplorabilă stare de decădere...
Jack, un manager de galerie de artă de succes și ambițios, se confruntă cu posibilitatea de a pierde tot ceea ce a…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.9
Se difuzează la TV.
Filmbox Premium
Duminică, 28 Apr 18:30
Sâmbătă, 04 Mai 18:30
RTL HU
Duminică, 28 Apr 00:35

Caseta tehnică

Produs de

CrossDay Productions Ltd.

Distribuitorul international

IFC Films

Distribuit in Romania de

Ro Image 2000 , Prorom

Box office Made in Italy

Weekend premieră (28.09.2020)
  • Loc 6
  • Spectatori 2.939
  • Încasări (RON) 64.126,40
Total
  • Spectatori 6.584
  • Încasări (RON) 137.230,41
  • Încasări (USD) 33.100,40

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
ryco0984 pe 29 Octombrie 2020 23:49
Nu-i chiar comedie.
E un film foarte bun, care arata drama si etapele prin care treci prin viata, pe multe planuri, de la cariera, la viata de tanar nematurizat, la faptul ca nimeni nu-i perfect. Scenariul OK, actori relativ intrati in rol, dar per ansamblu filmul merita vazut.
2 1
dany6960 pe 05 Octombrie 2020 19:31
Un film atat de plictisitor incat daca esti foarte atent realizezi jocul actoricesc de exceptie facut de greieri in toiul noptii, unul de mare clasa spre deosebire de cel foarte jalnic al fiului lui Neeson. Pacat insa de imaginile superbe din Toscana si de coloana sonora. Nu are cui preda stafeta batranul Liam, dar nu m-ar mira un Taken 4 cu micutu' Micheal in rol principal.
2 5
ryco0984 pe 29 octombrie 2020 23:46
Uitate la MARVEL...
777L pe 6 decembrie 2020 23:17
Oh wow, ce comentariu profund! Daca cineva comenteaza negativ de un film, imediat sariti cu ”Uita-te la Marvel”, apropos se scrie cu cratimă! Si da, filmul a fost slabut si previzibil, nu neaparat plictisitor. L-am urmarit crezand ca relatia tata-fiu din realitate (cu moartea reala a sotiei/mamei) se va concretiza mai mult in film, din pacate n-a fost sa fie.
user-5c3bc058f3f8f pe 17 Iulie 2021 22:05
In primul rand, nu este comedie! Dramă, da! In al doilea rând, așa dramă cum e, e slăbuț, fara substanță, fără început și fără sfârșit! Nu rămâi cu nimic! Băiatul lui Liam, slăbuț, fara farmec, fara talent!
1 0
kasmyn pe 20 Decembrie 2020 16:55
BUN FILM
FILM BUN CU PEISAJE SUPERBE IN CARE SE IMBINA ARTA SI DRAGOSTEA!!
1 2
White.Lily pe 09 Aprilie 2023 00:20
Aveam chef de ceva relaxant, usurel care sa ma destinda si pot spune ca filmul de fata si-a facut treaba...asa si-asa.
Stiu ca de ceva timp comediile sunt noile drame insa acest film este drama toata ziua :)
Personal mi-a placut toate prestatiile cu exceptia cea a lui Micheal Neeson. Cred ca daca era distribuit un actor mai bun, poate alta era conexiunea intre tata si fiu....desi culmea cei doi sunt tata si fiu in realitate.
Pe de alta parte, o prezenta placuta a fost personajul lui Valeria Bilello, Natalia. Chiar a dat un farmec aparte filmului. Cand am vazut ulterior ca are 40 de ani am ramas chiar surprinsa.

Desi subiectul bun si puternic totodata..parca ceva i-a lipsit. As fi simtit nevoia de ceva mai profund.
Ceva in genul acestui subiect recomand mai degraba a A good year, un film extrem de savuros si relaxant.

Si daca va plac… citeşte

0 0
hacman_mihaela pe 08 August 2022 21:38
un film emotionant
Nu-i chiar comedie, mai degraba e o drama. Drama unui baiat care si-a pierdut mama...si in in film si in viata reala (Natasa Richardson a decedat cand el avea 14 ani) Drama unui barbat care crede ca e vina lui ca a murit sotia lui...ma rog sa nu povestesc filmul. Si parerea mea este ca Liam Neeson chiar poate juca orice rol. Este un actor talentat care, chiar daca a suferit dupa moartea sotiei sale, Natasa Richardon, a reusit sa depaseasca durerea si a revenit in munca, in ce stia el mai bine, sa joace fiverse roluri. Chiar intr-un film in care este vorba de pierdere si regasire. M-a emotionat jocul lui alaturi de fiul sau .
0 0
silvia.n pe 20 Iulie 2022 06:40
Drama-comedie,ca viata noastra de zi cu zi
Mie mi-a placut acest film drama-comedie,asa cum e si viata noastra de zi cu zi.Si da, cred ca a fost dureros pentru tata si fiu sa rememoreze momentul dureros al pierderii sotiei/mamei din viata reala.Dar asta e viata de actor, iti canalizezi talentul si-ti folosesti durerea pentru a adauga un plus de realism rolului.Splendidele peisaje,minunata muzica (nu am putut gasi soundtrack-ul pe youtube),mi-au dat o stare de bine intr-o perioada nu tocmai benefica din viata mea.Nu urmaresc filmele in care Liam Neeson joaca roluri dure si violente,dar in filmul asta chiar mi-a placut.Fiul lui are candoarea incepatorului,mai are timp sa invete,deocamdata e o prezenta placuta.Si ce mult seamana cu tatal lui...
0 0
Yufeng pe 19 Iulie 2022 22:40
Se putea mai bine
Filmul se vrea a fi o drama psihologica...dar.... ritmul este lent iar prestatia actorilor neconvingatoare. Nu stiu cum a putut sa il eticheteze cineva in comentarii drept "comedie" cand are doar cateva tentative palide de umor. Deasemena, nu are 120 de minute, doar 95, si acestea prea multe, dupa parerea mea. Cred ca se putea face un film mai bun dar distributia nu l-a ajutat deloc. Cum s-a spus deja, baiatul lui Liam Neeson e foarte slab, nu prea are treaba cu actoria. Sper sa ma insel si sa faca roluri mult mai bune, dar in acest film modest nu a convins.
0 0
pisicuta1 pe 27 Februarie 2021 22:07
o comedie foarte buna merita vazuta!..............
0 1

Spune-ţi părerea despre Made in Italy

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi comedie
Liste cu Made in Italy
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells