- -
sub 5 voturi

Biografie

Micheál Neeson sau Micheál Richardson, pe numele complet Micheál Richard Antonio Neeson, s-a născut la data de 22.06.1995, în Dublin, Irlanda. Părinți: actorul Liam Neeson, actrița Natasha Richardson (decedată în 2009); bunici: actrița Vanessa Redgrave, regizorul Tony Richardson; verișoară, actrița Daisy Bevan; mătușă, actrița Joely Richardson. Are un frate mai mic, Daniel Jack. Micheál a devenit actor, care s-a remarcat în filme, precum: The Rising:1916 (rolul Michael Collins,...

mai mult
A contribuit la această pagină: Iulidesprefilme Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
margott pe 22 Septembrie 2020 22:17
De fapt, e Micheal Richardson, poarta numele mamei lui, Natasha Richardson. Calitati actoricesti are, doar e fiu de actori, dar deocamdata e la inceput de drum.
2 0
blacksea_rider pe 17 Iulie 2021 18:12
Micheál Richard Antonio Richardson (nascut Neeson)
Conform unei publicatii britanice:-Motivul este cu adevărat emoționant. Potrivit unui interviu pe care bunica sa, Vanessa Redgrave, l-a făcut cu Daily Mail, Michéal a luat numele Richardson pentru a o onora pe mama sa, actrița Natasha Richardson, care a murit când avea doar 13 ani. "Asta nu pentru că a vrut să evite faima tatălui său, care este enormă", a declarat Redgrave pentru Daily Mail. „A vrut să-și țină mama aproape de el”. Redgrave a susținut, de asemenea, foarte mult alegerea nepotului ei de a lua numele mamei sale.
0 0

Spune-ţi părerea despre Micheal Neeson

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells