Articole La Tormenta

(2005)

La Tormenta

Sinopsis

Maria Teresa Montilla (Natalia Streignard) si Santos Torrealba (Christian Meier) sunt doua persoane care traiesc in medii complet diferite. Ei vor descoperi, in timp, ca de la ura la iubire este un pas foarte mic, in ciuda faptului ca vor face tot posibilul pentru a nu se indragosti unul de altul.
Totul incepe atunci cand Maria Teresa, o femeie de afaceri sofisticata, obisnuita cu viata cosmopolita de la oras, se va vedea nevoita sa renunte la comoditatile cu care era obisnuita pentru a se muta la tara, la "La Tormenta", o mosie de-a tatalui sau, pe care trebuie s-o faca rentabila. Aceasta proprietate este singura salvare pentru familia ei, aflata in pragul ruinei.

Foarte sigura ca isi va atinge, ca de fiecare data, obiectivul, atunci cand ajunge la mosie, isi da seama ca dorinta ei de a pune din nou pe picioare "La Tormenta" nu este un lucru usor de realizat, din moment ce are de-a face cu o lume complet necunoscuta si ciudata pentru ea.

Cel mai cumplit lucru pentru Maria Teresa este faptul ca va trebui sa-l suporte pe Santos Torrealba, un barbat al campului care are faima de afemeiat si donjuan. Cei doi nu se vor intelege din primul moment in care se intalnesc.

De indata ce fac cunostinta, cei doi realizeaza ca sunt foarte diferiti si vor avea mari probleme sa locuiasca pe aceeasi mosie. Totusi, cu cat incearca sa se indeparteze mai mult unul de celalalt, cu atat va creste mai mult atractia si pasiunea dintre ei. Astfel, vor ajunge sa traiasca o furtunoasa poveste de iubire, pasiune si intriga.
Sinopsis (en)
jinglebells