Articole Knight and Day

(2010)

Întâlnire explozivă

Sinopsis

În comedia de acțiune Întâlnire explozivă, Tom Cruise este un agent sub acoperire, iar Cameron Diaz o femeie prinsă între el și cei despre care el susține că l-au înșelat. În timp ce aventura lor pe tot globul erupe într-un labirint de înșelătorii, scăpări ca prin urechea acului, identități false și stângăcii romantice amețitoare, aceștia ajung să-și dea seama că se pot bizui unul pe celălalt.

Twentieth Century Fox și Regency Enterprises prezintă o producție Pink Machine/Todd Garner/Tree/Line Film, un film semnat de James Mangold (Walk The Line, 3:10 To Yuma), cu Tom Cruise și Cameron Diaz - "Întâlnire explozivă". În film mai joacă Peter Sarsgaard, Viola Davis, Jordi Molla și Paul Dano. Scenariul este semnat de Patrick O'Neill. "Întâlnire explozivă" e produs de Cathy Konrad, Steve Pink și Todd Garner; și îi are ca producători executivi pe Joe Roth, Arnon Milchan și E. Bennett Walsh.

Mangold reunește echipa sa de la "Walk the Line" și "3:10 to Yuma" - pe directorul de imagine Phedon Papamichael, editorul Michael McCusker, designerul de costume Arianne Phillips și scenograful Andrew Menzies (ultimul colaborând cu Mangold numai la "3:10 to Yuma") - care aduce la viață acțiunea extravagantă din "Întâlnire explozivă", umorul și suspansul într-o serie de locuri spectaculoase. Muzica este compusă de John Powell, a căror nenumărate thrillere contemporane includ trilogia lui Bourne, Mr. and Mrs Smith și The Italian Job.

Începuturile
jinglebells