INXS: Live Baby Live

(2019)

INXS: Live Baby Live at Wembley Stadium

Poster INXS: Live Baby Live Poster INXS: Live Baby Live

Sinopsis INXS: Live Baby Live

Mai mult
INXS: Live Baby Live

INXS, una dintre cele mai venerate și mai emblematice trupe din lume, a susținut sâmbătă, 13 iulie 1991, concertul vieții lor la Londra pe Wembley Stadium, pentru 74.000 de fani în delir. După un deceniu și jumătate pe drum, trupa era în culmea forței, în ceea ce privește show-urile live. Spectacolul filmat în acea zi arată că ei nu au fost doar o trupă de clasă mondială, ce umple un întreg stadion, ci singura trupă care a avut vreodată curajul să meargă pe scena de la Wembley în fața a 74.000 de oameni…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
1 părere
sub 5 voturi
Nota IMDB: 8.4

Caseta tehnică

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
TheGreatQueenSeondeok pe 27 Noiembrie 2019 23:23
Călătorie în timp pe stadionul Wembley
Pe 13 iulie 1991, INXS făceau istorie pe Wembley Arena cântând în fața a peste 72.000 de fani. De mult voiam să văd acest concert cu adevărat istoric și mă bucur că l-am văzut pentru prima dată pe marele ecran mai ales că a fost adăugat și cântecul "Lately".

Repertoriul este mai mult decât reușit, nu lipsesc hit-urile cu care INXS s-au făcut cunoscuți în întreaga lume iar cadrele în care fanii apar și cântă la unison sunt de-a dreptul impresionante. Michael Hutchence este unul dintre cei mai buni soliști din toate timpurile cu o voce impecabilă și o prezență scenică carismatică.

Timp de 94 de minute m-am transpus pe marele Wembley unde șase australieni făceau istorie iar mii de fani cântau cuvânt cu cuvânt fiecare cântec.

0 0

Spune-ţi părerea despre INXS: Live Baby Live

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu INXS: Live Baby Live
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells