In a Valley of Violence

(2016)

În valea violenței

Poster In a Valley of Violence Postere In a Valley of Violence

Sinopsis In a Valley of Violence

Aceasta este povestea lui Paul (Ethan Hawke), un vagabond, dezertor din armată, care și-a lăsat familia în urmă, ajungând într-un mic oraș și căutând răzbunare pentru nelegiuiții care i-au ucis prietenul cel mai bun. Surorile Mary-Anne (Taissa Farmiga) și Ellen (Karen Gillan), care conduc hotelul orașului, îl ajută pe Paul în drumul lui spre răzbunare…

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Caseta tehnică

Produs de

Blumhouse Productions

Distribuitorul international

Focus World

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
serban_ionescu pe 22 Noiembrie 2016 01:30
Film western clasic cu un conflict simplist declansator al actiunii
Este un film western clasic dar de categoria a-2-a, asa cum de fapt au fost realizate cam toate filmele de acest gen din zilele noastre, in fapt ale cel putin ultimelor 3 decenii, adica mult inferioare westernurilor in special ale anilor '60 si chiar '50 ale secolului XX, mult superioare atat ca si element conflictual declansator al actiunii propriu-zise, cat si ca actiune, suspans, joc actoricesc, scenariu. Totusi, filmul nu este plictisitor, dar asta numai din perspectiva interesului pentru aflarea modului in care scenaristul si regizorul au gandit desfasurarea punctului culminant si cat si finalizarea actiunii acestui western, chiar daca in linii mari si deci in principiu finalul era desigur usor de anticipat.
2 1
Horatiucrisan pe 24 Decembrie 2022 00:11
Un western mau mult comedie. Deși joaca actori buni, filmul nu e nici pe departe la fel de bun ca și clasicele anilor 60, 70 sau chiar 90. Merge o vizionare la limita somnului după o zi grea de munca.
0 0
Manusa pe 03 Ianuarie 2017 21:30
cinefilul1983 are dreptate, o varianta a filmului John Wick doar ca western. Per ansamblu filmul nu straluceste deloc, poate ca se putea si mai bine. Hawke si Travolta au jucat foarte bine, dar gasca lui Gilly a fost jalnica. Eu unul sunt de parere ca acele personaje trebuiau sa fie mai impunatoare, sa reprezinte o amenintare, dar ei.....in fine. Un film de nota 6-7.
0 2
cinefilul1983 pe 18 Decembrie 2016 22:24
John Wick in varianta western
Pacat de distributie (Ethan Hawke si John Travolta) deoarece mi se pare o totala lipsa de inspiratie sa copiezi ideea unui film mai vechi si doar a-l transpune... Deci, cu siguranta cea mai potrivita descriere este: John Wick in varianta western...
0 3

Spune-ţi părerea despre In a Valley of Violence

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu In a Valley of Violence
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells