Păreri Gladiator

Gladiatorul

Ordonează după
Vegas pe 21 Aprilie 2010 12:59
Capodopera?
Poti spune atatea lucruri despre un film slab si enervant incat poti umple cateva pagini fara probleme.Dar despre un film ca asta ce poti spune?
RoCkKiD pe 17 Aprilie 2010 21:42
Pana la urma e asa cum se spune:
"Da-mi un erou si iti voi scrie o tragedie"

amz_ebjslajrce pe 08 Aprilie 2010 22:24
extraordinar!! chiar cel mai bun film din istorie.m-am uitat la el de nu stiu cate ori si inca vreau sa-l vad,si de cate ori il vad raman la fel de captata de actiune si de personaje. mai vars si doua lacrimi ( cand moare maximus) ,rad la unele glume si ma simt ca parte din film,la fel ca prima oara cand l-am vazut. excelent.respect !
1Simplu pe 14 Februarie 2010 01:13
un film de 10
o Capodoperă...............................................................................10
Floryn Leahu Blog pe 13 Februarie 2010 11:46
Top 10 fime pe care nu trebuie să le ratezi într-o viaţă
Vă prezentam aici prima jumătate din top 20 filme pe care trebuie să le vezi într-o viaţă, în viziunea mea! Probabil, că aţi aşteptat cu sufletul la gură şi cealaltă jumătate – cele mai bune 10 filme de pe planetă! (glumesc, aşa cum spuneam orice top este relativ şi subiectiv, oricât de obiective ar fi [...] citeşte
Murgu Marian pe 08 Aprilie 2002 00:00
Varsta nu mi-a permis sa adun o prea bogata colectie de filme vizionate, insa mi-ar placea sa stiu ca macar jumatate din filmele ce se vor produce de acum inainte imi vor produce senzatii macar la jumatatea celor simtite in timpul acestei pelicule.
Oricum este o chestiune de gusturi, de starea emotionala a momentului respectiv, insa este unul din filmele pe care ilvoi revesea cu placere de fiecare date cand se va ivi ocazia.
Printre putinele filme care au putut sa ma impresioneze pana in pragul lacrimilor, si chiar mai mult.
Un film pentru care calificativele nu sunt suficiente.

bill pe 31 decembrie 2009 00:50
....................ma intreb ce senzatii ti-ar produce o drama-porno-sf ? (de o tura prin gramatica de clasa a-III-a ce parere ai ??)
bovoro pe 21 iulie 2010 00:35
bill...my man... :)))
Gable pe 13 Ianuarie 2013 11:55
Nu cred ca exista om care sa nu fii vazut Gladiatorul lui Crowe.
danutzz92 pe 30 August 2012 01:07
What we do in life echoes in eternity
Foarte frumos filmul !
O adevarata capodopera a lui Ridley Scott

ALLEXXYSS pe 27 Iunie 2012 10:52
SENZATIONAL!!!
ESTE UN FILM CARE-TI TAIE RASUFLAREA,FINALUL TRAGIC TE FACE SA-L IUBESTI SI SA-TI DORESTI SA-L REVEZI,NU POT SA CRED CA EXISTA CINEVA SA -L FI VAZUT SI SA SPUNA;NU IMI PLACE....INSEAMNA CA NU E OM!!!DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE,NU E OBLIGATORIU SA FIE SI AL VOSTRU,E PRINTRE CELE MAI BUNE FILME DIN ISTORIE.......BRAVO RIDLEY SCOTT!!!
GeorgeGeo2011 pe 27 Aprilie 2012 14:36
O capodopera a cinematografiei in care Russel Crowe este pur si simplu genial
GeneralMaximus pe 05 Aprilie 2012 19:11
Filmul regizat de Ridley Scott se incadreaza perfect in ceea ce numim capodopera.Surprinde foarte clar toate acele elemente primordiale,gasim actiune,istorie,iubire,drama si nu in ultimul rand cel mai important aspect:spiritul de a lupta.
silviu_daniel pe 28 Martie 2012 03:08
film meu preferat.....nu trebuie...descris....doar privit.....trait....
pks pe 13 Februarie 2012 03:07
cel mai frumos film
la vazut de 100 de ori si tot as mai vrea sa il vad cel mai tare film nota maxima!!!!
NmpN pe 31 Ianuarie 2012 22:39
Cand spui genial te gandesti la acest film . Un film incredibil de bun cu o coloana sonora ce te linisteste insa in acelasi timp iti transmite si un spirit de lupta . Cu siguranta si peste 100 de ani acest film va fi apreciat si probabil din aceasta categorie este cel mai bun film . Crowe ...numai spun este genial . Un actor genial in general insa si acest rol il face mare cum si el la randul sau face un joc actoricest impecabil . Un film despre care poti vorbi doar la superlativ si il recomand cu mare sinceritate .
madalinaXD pe 30 Ianuarie 2012 19:09
foarte frumoase scenele din film...e o capodopera si m-a inpresionat foarte mult povestea lui maximus,muzica.merita vazut;)
D_aniela2 pe 30 Ianuarie 2012 02:02
superb
unul dintre cele mai frumose filme facute vreodata
Leo-LionHeart pe 28 Ianuarie 2012 14:40
Capodopera
Un film fantastic despre viata unui general si despre puterea acestuia de a schimba soarta Imperiului Roman . Finalul este unul surprinzator in care personajul principal moare cu onoare si ,,fericit " pt. ca se indreapta spre familia sa .
_xXx_ pe 27 Ianuarie 2012 12:23
da...se numara printre cele mai bune filme pe care le-am vazut...si-l, deasemnea, il voi revedea mereu cu placere...!
curca pe 19 Ianuarie 2012 17:25
e cel mai tare film care exista pentru mn ias da 10000000000 nota asta nu 10
cel mai tare actor e super tare
k

Miaunel18 pe 08 Ianuarie 2012 00:41
Gladiator
Un film de exceptie, povestea ,imaginea ,muzica ,decorurile, actori totul la superlativ, bv. Ridley Scott cu adevarat un fim exceptional..... de si scriu acest articol in 2011 adica sunt 11 anii de la lansarea filmul si vazund de cel putin 7 ori intodeauna ptr mine este o placere sa imi amintesc de acest film si sa-l revad de cate ori am ocazia....felictari si lui Russell Crowe care face un rol exceptional ......ce poveste si ce film colosal .
Marginal pe 11 August 2011 17:22
Merita vazut!
Un film care incearca cu destul succes sa aduca la viata lumea violentei si curajului gladiatorilor...
DegX pe 21 Iulie 2011 17:31
O capodopera.Cel mai bun film istoric care a fost facut vreodata, toti cei care nu lau urmarit trebuie neaparat sal vada!
Stefan2010 pe 21 Iulie 2011 14:52
OMG! Cum sa fie 9 oamenii care au dat nota 1?:O:O Cred ca s-au uitat la alt film sau sunt fani ProTv!
doc13 pe 03 Iunie 2011 14:08
este un film excelent de bun !!! merita vazut .. asemenea filme vezi mai rar
catasmile17 pe 02 Aprilie 2011 09:50
un film de nota 10!!!!!!!!!!
o capodopera a cinematografiei !!!!!!!!!!!!!!!!!

goldenleaves pe 10 Martie 2011 15:52
este si va ramane o capodopera de la un capat la altul si prin coloana sonora
rodriguez pe 08 Martie 2011 20:18
Gladiatorul, Return!(part 2)
In 2013 Ridley Scott,va incepe filmarile la o a doua parte a acestei capodopere cinematografice,Gladiatorul! Mult timp,s-a incercat ideea de continuitate a filmului Gladiatorul ,mai ales ca la final ,eroul nostru moare. Care sa fie ideea ce a determinat continuarea filmului ?Asa cum ne amintim ,dupa ce Maximus moare in arena,este luat pe brate si dus intr-o incapere.In acest timp,in care Maximus este in lumea celor drepti,se reantalneste cu sotia si fiul sau traind momente emotionante .Sotia,ii impartaseste sotului ei,Maximus,un adevar care are legatura cu imperiul roman si viitorul romei.La insistentele sotiei,Maximus decide sa se reantoarca printre cei vii pentru a salva Roma de acest adevar teribil . Inainte de a se reantoarce,exista o problema;Zeii vor accepta ca Maximus sa se reantoarca? Si daca acestia vor accepta,va proteja Roma de pericolul care se apropie? pana in 2013...ramane… citeşte
rodriguez pe 8 martie 2011 20:27
Am uitat sa spun ca acest scenariu este un fake! Multi ma vor injura pentru asta dar,in acest moment,Ridley Scott chiar isi bate capul cu o continuare,tu ce scenariu i-ai gasi Gladiatorului?
Vorador pe 17 Ianuarie 2011 20:55
''Ce facem in viata,are ecou in eternitate''
L-am vazut de cel putin 5 ori si nu m-am plictisit deloc. Este unul din acele filme pe care nu ai voie sa le ratezi. Daca totusi mai e cineva care nu l-a vazut sa nu mai stea pe ganduri.
dandare pe 08 Ianuarie 2011 20:32
Nota 10 pt coloana sonora si Jaquin Phoenix.Pt. crowe un 8.mai bine a jucat in L.A. Confidential.
andytimofte94 pe 18 Septembrie 2010 23:13
am vazut acest film de zeci de ori si l-as mai vedea de alte sute de ori, pentru ca este o capodopera, o arta a cinematografiei!
MagicColor pe 18 Septembrie 2010 15:30
Vreau sa ma uit si eu la el in seara asta pe antena :D sa vad cum e
figobv pe 03 Septembrie 2010 00:08
un film exceptional un film care te cutremura de fiecare data cand te uiti la el
raudemic pe 29 Iulie 2010 20:10
capodopera
Cel mai bun film din toate timpurile distributie excelenta iar Russel ­Crow a facut din film o capodopera a tuturor ­timpurilor multi regizori ar trebui sa ia lectii de ­la Ridley Scott.Un film care nu trebuie ratat, perfect ­interpretat, perfect regizat, cu imagini care ­iti taie rasuflarea si scene de lupta ­extraordinare.Merita Vazut 3D
someone_who_dares pe 29 Iulie 2010 19:27
Impresionant, cu multa actiune... Cu siguranata unul dintre cele mai bune filme :D
mikella80 pe 29 Iulie 2010 15:09
good
mi-a placut filmul.super actor russel crowe.era si culmea cu asa actor sa nu fie bun filmul.
taviotto pe 26 Iulie 2010 02:25
foarte frumos acest film,nu mai are nevoie de nici o prezentare
alexandru_d pe 23 Iulie 2010 17:40
Acum pot spune ca ma numar printre cei care au vazut filmul. Pe buna dreptate pot spune ca isi merita renumele si premiile castigate. Coloana sonora este superba facandu-ma sa ma simt aproape de acele timpuri iar R C da tot ce este mai bun.
Un film care nu trebuie sa lipseasca dintr-o colectie.

dacoda pe 22 Iulie 2010 12:13
masterpeace
nu am ce sa spun mai mult decat ca este un film extraordinar , istoric foarte bn realizat si in acelas timp foarte bun 10 +
mirussel pe 21 Iulie 2010 19:47
superrrrrrrrrrrrr
cel mai bun film pe care l-am vazut vreodata,cu cel mai frumos barbat din lume ,in rol principal
defav pe 20 Iulie 2010 17:38
Capodopera , fara doar si poate , acest film exceleaza pur si simplu la toate capitolele, e patrunzator, convingator, e absolut superb .
bono_76 pe 20 Iulie 2010 16:40
The Gladiator
Un film excelent.Merita premiile Oscar!L-am vazut de cateva ori pentru ca merita vazut.
soso_bau pe 17 Iulie 2010 14:06
DA!!!!
merita aplauzele noastre, are o regie tare de tot ce pot sa spun cei care nu au vazut acest film ar trebuii sa il vada obligatoriu .....are o line melodica toate au fost combinate super !!!!!!!!!! cu adevarat capodopera
lumaxya pe 16 Iulie 2010 16:59
Capodoperă!!!!!!!!!!!
De obicei nu sunt fana filmelor istorice, dar de acest film m-am indragostit. Razboi, Dragoste, Ura..are de toate:). Finalul a fost dramatic. Respect:)!!!
mjBIANCA pe 12 Iulie 2010 11:40
impresionant
actorul si-a jucat excelent rolul, cursul evenimentelor, fiecare lupta-totul a fost de nota 10.Nu mai spun de cadrul si coloana sonora de pe film, mie personal mi-au facut o mpresie kt se poate de buna.Chiar mi-au dat lacrimile la final knd el moare si se intalneste cu familia sa...absolut minunat.Eu spun k dak asta nu e o capodopera atunci kre e?!
Mihai2508 pe 05 Iulie 2010 17:25
Gladiator = Capodopera
Un film foarte foarte foarte bun, unul din cele mai reusite filme realizate. Iar de coloana sonora nu mai zic, este epica. Il recomand tuturor acest film, e superb.
Mario_Jay pe 26 Iunie 2010 19:02
Filmul este o capodopera,comenturile noastre sunt de prisos.Eu nu dau nota maxima decat catorva filme,si acesta este printre ele.Cel mai frumos film istoric pe care l-am vazut vreodata.Super tare este si Russel Crowe,ireprosabil.Nota 10.
FaNCiNeMaGiA43v3r pe 25 Iunie 2010 16:47
COLOSAL
Nu cred ca este un film care sa-l intreaca imagine...actori...coloana sonora...x2
legolas05 pe 07 Iunie 2010 20:58
ma impresionat foarte mult......un film interesant
mytza92 pe 06 Iunie 2010 19:21
deja asta nu mai e un film ci o capodopera , de pus la colectie :P
lilliam pe 06 Iunie 2010 02:23
foarte bun filmul ,mie mi-a placut foarte mult.daca si asta este un film prost nu stiu ce ar putea sa-i impresioneze pe cei care nu le-a placut
Go 1 2 3 4 5 6 7

jinglebells