Păreri Gladiator

Gladiatorul

Ordonează după
adi_ramses pe 22 Aprilie 2010 20:34
The best!!!
e ce-l mai bun film istoric.dozeaza perfect toate elementele care fac un film nemuritor.
cred ca 80% din cunostintele mele au spus ce e ce-l mai bun film facut vreodata

diana_teo pe 22 Aprilie 2010 14:46
reusit
este genul de film pe care ai vrea sa-l revezi de fiecare data cu aceiasi emotie, jos palaria pt. toata echipa care a contribuit a realizarea acestui film, din partea mea primeste fara doar si poate nota 10.
trecatoare pe 13 Aprilie 2010 17:23
Un film exceptional.Totul mi-a placut la el cu toate ca nu l-am vazut decat o data.Frumos.
GianLuca pe 12 Martie 2010 17:55
foarte bun filmu..... merita vazut !!!! se incadreaza in cele mai bune 50 de filme din istorie
matmircea pe 11 Martie 2010 00:15
e un film care vrei sa il vezi inca o data si inca o data..prea tare
Jugulator999 pe 01 Martie 2007 15:50
Nu`mi vine sa cred ca exista persoane care critica acest film. Probabil ca va plac comediile romantice sau ceva de genul asta , sobolanilor. Cel mai tare film dintre toate !!!
bill pe 7 ianuarie 2010 19:57
.......................nu imbecilule,cum sa vrem comedii romantice ????? vrem sange ,creieri pe pereti,drujbe insangerate,cutite si topoare !!!!!!!!!! mutanti ,harrypotteri si jokeri !!!!!!!!!!
Dumitrascu Lorena Diana pe 01 Iulie 2003 00:35
GLADIATOR...oauuu este cel mai SUPER film pe care l-am vazut in viata mea .Acest film o sa-mi ramana in minte si in suflet pana la sfarsitul vietii.Imi place la nebunie de Russell Crowe , am imagini cu el ,carti,inclusiv filmul Gladiator il am pe CD si ma uit aproape in fiecare zi la el.Exact cum a spus si Richard Harris(Marc Aureliu) : "cum a putut Ridley Scott face un asemenea film?" exact asa spun si eu.Va multumesc!
AeroX pe 11 septembrie 2009 16:18
eu pt Richard Harris m-am uitat:P
emanuel ivan pe 19 Iulie 2002 00:00
Filmul este o realizare, intr-adevar. E un film de referinta si va ramane multa vreme in memoria cinefililor pasionati de aventura. De remarcat fidelitatea cu care a fost reprodusa perioada antica. Russell Crowe face un rol foarte bun, ca si Joaquin Phoenix. Merita de cumparat si pe caseta video sau dvd, pentru colectie.
klute pe 04 Ianuarie 2016 17:55
O poveste captivantă și plină de emoție, o adevărată epopee - la sfîrșit te simți de parcă ai fi terminat de citit un roman, nu de văzut un film.
robertforex pe 06 Ianuarie 2012 23:42
cel mai bun film pe care l-am vazut vreodata cu o coloana sonora exceptionala.pur si simplu genial.
anonymous.6229028630c4f pe 02 Ianuarie 2012 21:31
Comentariu șters
Ovidiu239 pe 15 Februarie 2013 17:11
O drama epica
Un film de referinta in istoria cinematografiei mondiale. Mi-a placut prestatia lui Russell Crowe in rolul lui Maximus, pentru care a si primit un bine meritat Oscar, mi-a placut foarte mult si coloana sonora. Un film obligatoriu de vazut pentru toata lumea, iar premile castigate nu sunt intamplatoare.
costyfuck pe 16 Aprilie 2012 01:16
Gladiator
cred ca a fost cel mai bun film vazut in ultimele saptamani..impresionante scene.actori nu mai comentez...pe scurt este un film care il urmaresti cu placere timp de 3 ore aproape.
dannyfl pe 16 Februarie 2012 02:47
Un film superb...E unul dintre cele mai bune filme dupa mine. Merita 10 clar !
alexpit pe 02 Ianuarie 2012 01:42
Cel mai bun film si cel mai bun actor
Cel mai bun film din lume. Cred ca l-am vazut de o suta de ori.
radu3455 pe 10 Decembrie 2011 09:00
capodopera
pur si simplu genial unul dintre cele mai frumoase filme facute vreodata,iar Russell Crowe a jucat magnific
Qube86 pe 09 Decembrie 2011 12:01
''Gladiator'', este un film de colectie...Ridley Scott si Russell Crowe, au facut din acest film un hit nu numai pentru anul 2000 ci si pentru anii ce au urmat...Este filmul pe marginea caruia s-au scris rauri de pagini si pe buna dreptate...Si eu as putea face acelasi lucru dar nu as spune nimic nou...Este un film foarte bun care merita vazut si ma alatur si eu celor care l-au recomandat spre vizionare...
MNarcis pe 29 Octombrie 2011 09:43
L am vazut de 3 ori (pana acum) si cu siguranta filmul este obligatoriu de vazut macar o data in viata. Filmul este impresionant (scenariu, actiune, efecte speciale etc), plus ca are de toate (suspans, pe alocuri lacrimogen sau emotionant, deznodamant si sfarsit imprevizibil etc). Atat Russell Crowe (rasplatit pt rolul sau) cat si Joaquin Phoenix joc excelent, filmul merita vazut cu siguranta!
tzalexandru pe 02 Octombrie 2011 16:02
Acest film poate fi numit cu lejeritate " capodopera " , este cel mai bun film cu siguranta , Crowe este perfect pentru acest film. Nu cred ca o sa mai fie un film la fel de bun.
Ghemot pe 30 Septembrie 2011 23:49
Capodopera
acest film te tine intr-o stare pe care ai vrea sa o ai la mereu!!!!!!!!
edinaa pe 05 Decembrie 2010 09:12
exceptional
Un film care nu trebuie ratat sub nici o forma. Din pacate pentru Crowe a luat Oscarul pentru cel mai bun actor in rol principal desi nu a fost cea mai interpretare a lui si cea mai profunda.
bebelaur pe 07 Septembrie 2009 18:36
Capodopera!!!
Nu cred ca pot sa explic ce am simtit prima data cand am vazut aceasta capodopera...dara imi aduc aminte ca imi treceau fiori...sper sa nu fie ultimul film de genu asta asa de reusit....si sa nu uitam de melodiile de pe fundal care te fac sa te simti si tu in mijlocul actiunii...Bravo Ridley Scott,Bravo Russell Crowe
Ady pe 26 Iunie 2008 13:39
Gladiatorul va ramane cel mai bun din istorie....indiferent de ce spun unii.
bill pe 07 Noiembrie 2009 17:13
gladiatori-te-as
SCURT!!!!!! intr-un top al imbecililor am observat ca cel mai bun film...sant(sic) doua si cel mai bun actor...sant(sic) doi!!! filmele: gladiatorul si parfum de femeie. actorii: russell crowe si al pacino(pronuntat pasino). jenant!!!! ce tom hanks,ben kingsley sau robin williams..!!!??!!
1 12
mimisor007 pe 26 decembrie 2009 13:11
esti liber sa-ti exprimi opiniile. numai ca asta nu e un comentariu de film, ci o insulta la adresa unor oameni care si-au exprimat opinia, poate, mai putin avizata asupra acestui film. Nu cred ca ai dreptul sa-i numesti imbecili. Asemenea limbaj de face pe tine sa te numeri printre cei din aceasta din urma categorie. Dar daca totusi vrei sa insulti pe cineva, incearca mai bine cu cele cateva mii de membri ai Academiei Americane de Film, pentru ca ei sunt aceia care, au nominalizat acest film, in anul 2000 la 12 categorii ( cel mai bun film, cel mai bun actor in ro lprincipal, cel mai bun actor in rol secundar, cea mai buna regie, cea mai buna coloana sonora originala, cea mai buna imagine, cea maibuna editare, cea mai buna scenografie, cele mai bune efecte speciale, etc) SI EI SUNT ACEIA CARE AU ACORDAT, PRINTRE ALTE CATEVA OSCARURI, OSCAR PENTRU CEL MAI BUN FILM "GLADIATORUL" UL SI OSCAR PENTRU CEL MAI BUN ACTOR IN ROL PRINCIPAL LUI RUSSEL CROWE. ACEIASI MEMBRI CARE AU ACORDAT OSCARURI SI LUI BEN KINGSLEY, TOM HANKS SI ALTI ACTORI CARE ITI PLAC TIE MAI MULT. DECI, DACA NU-TI PLAC STANDARDELE DUBLE, ASTIA SUNT IMBECILII IN OPINIA TA, IAR ACTORII CARE ITI PLAC TIE SUNT LA FEL DE JENANTI DIN MOMENT CE SI EI AUFOST CADORISITI CU OSCARURI DE-A LUNGUL TIMPULUI DE ACEEASI ACADEMIE DE FILM. SIC!! si inca ceva: daca tot esti asa de exigent la exprimarea in scris ( acordul subiect-predicat inteleg) in limba romana, ar trebui sa stii ca, incepand cu anul 1990, Academia Romana a decis ca persoana a III-a plural a verbului " a fi" se scrie 'sunt" nu sant. Sic!
VIBERS pe 5 februarie 2013 18:31
Saracu Bill, lasati-l ca sigur este un FRUSTRAT.Oameni ca el ori sunt emo, ori sunt satanisti sau pur si simplu sunt IDIOTI SI PENIBILI.Bravo Kenya l-ai pus la punct pe PACALICIUL ASTA.
alex_delpy pe 11 Septembrie 2025 01:34
Pentru mine aceasta capodopera cinematografica este cel mai bun film pe care l-am vazut si probabil alaturi de Lista Lui Schindler sunt cele mai bune filme din istoria cinematografica .
user-679cb9d602ebe pe 27 Februarie 2025 01:37
CAPODOPERĂ.A apărut și nr.2 care este o bășină cu stropi față de acesta. Pe noul Gladiator nu l-am putut viziona până la capăt,așa de bun este.
user-6796487050af5 pe 26 Ianuarie 2025 16:45
Filmul este o capodoperă. Poate cel mai frumos film.
user-6714deeb35709 pe 21 Octombrie 2024 18:34
Nota 8/10. Filmul este foarte bun dar nu mă dat pe spate că la Troy, Kingdom of Heaven, 300, Braveheart, etc.
user-606ef974ed744 pe 17 August 2024 11:01
NU AI VĂZUT GLADIATOR???
Uita te, și ia o copie și duo pe planeta după care vii, garantat le va plăcea și celor din specia ta!!!
Vizionare plăcută

user-63b2b36cc78dd pe 17 Ianuarie 2023 00:26
Excelent film iar Russel Crowe va fii întotdeauna GLADIATORUL .
user-5bedb3dbe3436 pe 26 Noiembrie 2022 16:57
Azi 26.Noiembrie 2022 ..cred că a 220 -a oară,vizionat..de fiecare dată cu și mai multă intensitate și emoție.
blacksea_rider pe 28 Decembrie 2021 03:13
And now we are Free. I will see you again... but not yet... Not yet!
Juba : Can they hear you?

Maximus : Who?

Juba : Your family. In the afterlife.

Maximus : Oh yes.

Juba : What do you say to them?

Maximus : To my son - I tell him I will see him again soon. To keep his heels down while riding his horse. To my wife... that is not your business.

mikaela82 pe 03 Aprilie 2020 23:27
Este singurul film pe care l-as revedea oricand cu mare drag.Este o capodopera si ii acord fara sa stau pr ganduri nota maxima.
Caktus pe 09 Martie 2020 01:35
Da, este un film foarte bun.
Da, este o capodopera.
Da, actorii au jucat excelent.
Da, coloana sonora e foarte buna.
Dar nu il consider un film de 10!

Totusi ii inteleg pe cei care spun ca e de 10 sau ca e cel mai bun film din istorie.
9/10

user-5a9ffe9fa4e74 pe 03 Ianuarie 2019 21:54
Au trecut aproape 20 de ani de cand a aparut filmul si pentru mine ramane cel mai bun film care l am vazut vreodată
bloodthirst pe 22 Iunie 2018 22:12
Dupa prima batalia la Roma, prima batalie in imensa arena, prima sa victorie ca gladiator in capitala maretului imeriu Roman, mergand triumfator printre camarazii de lupta: MAXIMUS MAXIMUS MAXIMUS MAXIMUS !!! Nu inteleg de ce lacrimile ma napadesc mereu.. Un film minunat, un film ce-si merita locul printre cele mai bune!
AmphitriteMermaid pe 03 Ianuarie 2018 15:06
Nu sunt foarte pasionata de filmele istorice. Acesta insa m-a cucerit in totalitate. Se vede ca, de la modul in care au jucat actori si pana la scenariu, a fost realizat cu multa pasiune. Merita vazut
andrei_oarga pe 30 Noiembrie 2017 23:33
Printre cele mai bune filme văzute,pot sa-l consider chiar capodopera,cu o poveste plină de emoție,acțiune,suspans uneori,regie ca la carte din partea lui Ridley Scott,coloana sonora buna si interpretări excepționale,mai ales din partea lui Russell Crowe si Joaquin Phoenix,in concluzie,va recomand cu mare caldura acest film!
SelenuS pe 05 Februarie 2017 23:38
Filmul meu preferat, cred ca l-am vazut de cel putin 5 ori.
Recomand .

andrei_cotofrea pe 11 August 2016 01:42
Cel mai bun , de departe
Am urmarit mii de filme istorice, de actiune, dramatice, dar niciunul la care sa plang, exceptie face The Gladiator !!!
mihai_barbu pe 15 Februarie 2016 20:25
Filmul a fost epic cu o coloana sonora de exceptie si cu un regizor pe masura Russel Crowe a meritat oscarul pentru rolul asta
AlexandruDragosStegaru pe 25 Ianuarie 2016 11:26
Gladiator
Nu sunt în măsură să îi acord o notă, pentru că nu sunt un critic, ci doar categorisesc filmele și serialele pe care le urmăresc în plăcut/neplăcut. Fiecare film/serial are povestea sa și nu le poți compara, pentru că au diferite teme. Pe acesta îl încadrez la plăcut. Cele 10 stele pe care le acord sunt pentru că îmi place, la cele care nu-mi plac acordând o stea.
gheorghe_ionut pe 26 Iulie 2015 06:34
Am văzut prima oară acest film acum 3 ani. Mi-a plăcut și atunci, dar acum parcă l-am înțeles mai bine. Muzica este superbă, în orice caz, un film de nota zece.
bizonul pe 22 Februarie 2015 07:55
Celor care nu le-a placut filmul; Nu aveti dreptul sa faceti comentarii. Taceti "chitic" si mars la "capodoperele" de pe Nationat Tv., unde doar filme a la' Khan sau Salman, Salmah, etc. gasesti, filme pe gustul celor pomeniti.
XShadowX pe 23 Ianuarie 2015 12:02
CAPODOPERA CINEMATOGRAFICA
Cel mai bun film a lui Ridley Scott de departe si cu un Russell Crowe de exceptie !
O poveste emotionanta si trista ! Un MUST SEE

thedaniel pe 19 Aprilie 2014 00:12
Foarte bun!!!!
Un film istoric care merita vazut... garantat o sa va captiveze, recomand cu placere!!!!
nick-azh pe 08 Februarie 2014 15:51
Gladiator Capodopera
Gladiatorul reprezintă o desfăşurare de forţe uluitoare, din care rezultă un film măreţ, cum rar ţi-e dat să vezi (mai ales în ultima vreme). Un film în care totul este la superlativ: actorii au interpretări absolut magnifice, ale unor personaje complexe, cu structuri ale personalităţii bine definite, o coloană sonoră aleasă excelent, costume şi decoruri ce te poartă în atmosfera acelor vremuri, un scenariu ce te ţine conectat pe tot parcursul filmului şi un final care încununează cum nu se poate mai frumos acest regal cinematografic. Nu pot să închei comentariul fără să îl menţionez pe inegalabilul Russell Crowe, pentru că nu îmi pot imagina alt actor ca fiind protagonistul acestei producţii. Un film memorabil...NOTA10 + si asa mica...
XxRedBullxX pe 07 Ianuarie 2014 03:27
Gladiator (2000)
Nici pana in prezent...cu greu, dar nu cred sa fi văzut un film mai bun ca acesta. Este un film cu o poveste de oscar , un film greu de egalat.
SerenaAnderson pe 26 Decembrie 2013 13:33
Capodoperă.
Genial. Unul dintre cele mai bune filme, fără să exagerez. Coloana sonoră uimitoare, de asemenea.
remus_escape pe 25 Noiembrie 2013 18:13
buna
Foarte bun filmu am vazut la tv ca e inspirat din fapte reale filmu sa decoperit mormantu unde a murit Maximus cred ca nu se gasea mai bun ca Russell Crowe sa joace in film totul e perfect mai rar film istoric cu o asa avengura ..... bun de tot merita 10 stele
Go 1 2 3 4 5 6 7

jinglebells