Articole The One with Chandler's Work Laugh

(1999)

Sinopsis

Rachel vrea sa afle toate detaliile despre Monica si Chandler, la care Joey nu a fost deloc atent, asa ca Rachel o agaseaza pe Monica oriunde are ocazia, dar nimic nu o face sa vorbeasca.

Fosta sotie a lui Ross, Emily, se va recasatori. De nervi, Ross zdrobeste biscuiti.

Chandler si Monica se bucura de pozitia lor de cuplu la o petrecere la locul de munca al lui Chandler. Cum seful lui, Doug, si sotia lui, Kara, o iubesc pe Monica, cei doi sunt invitati sa joace tennis acasa la Doug, unde Chandler face orice pentru a-l lasa pe seful lui sa castige, in ciuda faptului ca Monica e de parere ca el e un papa-lapte la munca. Ei sunt invitati din nou la ei acasa, la cinba, unde Monica il inspira la inceput pe Chandler sa nu mai rada la glumele penibile ale lui Doug, dar apoi se razgandeste.

Ross este asa de frustrat din cauza casatoriei lui Emily incat iese cu nimeni alta decat Janice, care inca crede ca Chandler e plecat in Yemen, si este uimit de cat de bine se intelege cu ea, dar faptul ca el se plange constant o face pe Janice sa ii dea papucii. Cand Ross isi cere scuze ca a iesit cu fosta lui prietena, Chandler vede in asta o sansa pentru a creea un precedent si il iarta.

Sinopsis (en)
jinglebells