Due mamme di troppo

(2009)

Mama știe mai bine

Poster Due mamme di troppo Poster Due mamme di troppo

Sinopsis Due mamme di troppo

Mai mult

Două femei din Torino au relația perfectă între clase sociale diferite: Gabry este o persoană publică care ar putea deveni Femeia Anului pentru munca sa caritabilă; Rita este maseuză și o masează pe Gabry la un salon cosmetic. Lelle, fiica Ritei care are un fiu cu un bărbat căsătorit, începe să se întâlnească cu fiul lui Gabry, Allesandro, care este aproape logodit cu o fată din clasa lui socială. Cele două mame conlucrează pentru a încheia relația dintre copiii lor. Una se teme…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.7

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

Italia

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Vegetarian pe 27 Iulie 2012 21:07
Sinopsisul de la acest fim a fost adaugat de mine la wiki si in 29 Iul 2012, 13:20 am primit De la Cinemagia mesajul : Sinopsisul adaugat de tine la filmul Due mamme di troppo a fost respins ! Filmul acesta nu avea sinopsis , iar cel pe care lam adaugat eu , a fost acceptat in intregime . La filmele la care trimit sinopsis , scriu si o parere in care copiez sinopsisul trimis . Nu este nici o deosebire dintre sinopsisul trimis de mine si cel care este acum .
. . Trebuia sa primesc un mesaj la Activitate la profilul meu : Vegetarian a contribuit la pagina filmul Due mamme di troppo , apoi sa apara sub sinopsis numele meu si sa mai primesc un punct la Contribuţii filme, actori .
. . . Cam la aceasi ora la care am primit mesajul cu Sinopsisul respins , am primit si un mesaj la activitati : Vegetarian a contribuit la pagina actorului Guy Nadon .
. . . Persoana de la… citeşte

2 1
CANTALUP pe 29 iulie 2012 22:31
Cine ajunge sa se vaite , sa fie nemultumit , inseamna ca sa zgarcit sau a gresit undeva . Desteptul învata din greselile altora , iar prostul nici macar din greselile lui

Spune-ţi părerea despre Due mamme di troppo

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi comedie
jinglebells