Articole Dream House

(2011)

Casa de vis

Sinopsis

Odată ca niciodată, erau două fete care locuiau într-o casă.

DANIEL CRAIG (Cowboys & Aliens, The Girl With the Dragon Tattoo), NAOMI WATTS (The Ring, Fair Game) și RACHEL WEISZ (The Constant Gardener, The Lovely Bones) sînt protagoniștii thrillerului CASA DE VIS, despre o familie care se mută într-o casă despre care nu au idee că acolo avuseseră loc cu ceva timp înainte crime înfiorătoare. La puțin timp de la mutarea în casa la care visaseră de multă vreme, membrii familiei descoperă cu oroare că ei au devenit următoarele ținte ale ucigașului care distrusese și familia ce deținuse înainte casa.

Will Atenton (Daniel Craig) este un editor de carte care își lasă slujba din New York pentru a se muta împreună cu soția sa, Libby (Rachel Weisz) și cu cele două fetițe ale sale într-un orășel izolat din New England. Dar nici nu apucă să se instaleze bine în noua lor viață, cînd descoperă îngroziți că noul lor cămin a fost scena crimei pentru o mamă și copiii ei. Întregul oraș e convins că vinovat e soțul care le-a supraviețuit.

Will începe să investigheze tragedia, dar singurul indiciu îl primește de la Ann Paterson (Naomi Watts), o vecină care era apropiată de familia care a murit. Pe măsură ce Will și Ann încep să pună cap la cap tulburătoarea dramă, descoperă că povestea ultimului om care va părăsi casa de vis a lui Will va fi la fel de înspăimîntătoare pentru cel care va urma precum a fost pentru el.

Alături de Daniel Craig, Naomi Watts și Rachel Weisz, din distribuție mai fac parte MARTON CSOKAS (Alice in Wonderland), în rolul fostlui soț al lui Ann, Jack, ELIAS KOTEAS (The Fourth Kind), în rolul străinului misterios, Boyce, și JANE ALEXANDER (The Unborn), în rolul doctoriței Greeley.

Echipa de realizatori e condusă de regizorul JIM SHERIDAN (In America, In the Name of the Father), și e formată dn scenaristul DAVID LOUCKA (House at the End of the Street), directorul de imagine CALEB DESCHANEL (The Passion of the Christ, National Treasure), editorii GLEN SCANTLEBURY (Transformers, A Nightmare on Elm Street) și BARBARA TULLIVER (Signs, Brooklyn’s Finest), scenografa CAROL SPIER (A History of Violence, Silent Hill), creatoarea de costume DELPHINE WHITE (Bulletproof Monk, Scanners) și compozitorul JOHN DEBNEY (Sin City, Iron Man 2). RICK NICITA și MIKE DRAKE (The Number 23) sînt proucătorii executivi ai filmului.

Filmul e produs de JAMES G. ROBINSON (The Good Shepherd, Exorcist: The Beginning) și DAVID ROBINSON (Georgia Rule, Sydney White), de la casa de producție Morgan Creek, precum și de DANIEL BOBKER (The Brothers Grimm, The Skeleton Key) și EHREN KRUGER (The Ring, The Skeleton Key).

Sinopsis (en) Despre producție
jinglebells