Articole CSI: Miami

(2002)

CSI: Miami

Sinopsis

Horatio Caine, un fost detectiv de omucideri, este seful unei echipe care investigheaza crimele socante ce au loc in imprejurimile Miami-ului. Calleigh Dusquene este o superba sudista specialista in balistica, Tim Speedle un detectiv sarmant, care cunoaste multi oameni cu functii importante, Eric Delko, un expert in colectarea probelor subacvatice si Alexx Woods, un foarte simpatic "specialist" in toate domeniile: impreuna ei sunt expertii crimei.

2010: Episodul 101

Golden Parachute


DAVID CARUSO, KIM DELANEY, EMILY PROCTER, RORY COCHRANE, ADAM RODRIGUEZ ȘI KHANDI ALEXANDER APAR ÎN "CSI: MIAMI"

Adam Rodriguez și Khandi Alexander apar în serialul de succes CSI: MIAMI, o dramă inspirată din mega-producția “CSI: Crime Scene Investigation,” ce urmărește o echipă de detectivi criminaliști din South Florida ce folosesc atât tehnici moderne cât și cele clasice ale poliției pentru a rezolva crime. Joe Chappelle a regizat episodul scris de Steve Maeda. Scenele au fost filmate în locații din Miami.


Horatio Caine (David Caruso), un fost detectiv de la Omucideri, conduce un grup de detectivi ce anchetează crime în împrejurimile tropicale ale Miami-ului. Megan Donner (Kim Delaney), o specialistă în ADN și fosta șefă a unității, se întoarce în echipa lui Horatio, stimulându-i instinctul cu încrederea sa în știință. Echipa sa include pe Calleigh Duquesne, o frumusețe sudică bilingvă cu o specializare în balistică; Tim Speedle (Rory Cochrane), un detectiv încrezut cu relații bune pe străzi, și Eric Delko (Adam Rodriguez), un expert în recuperarea subacvatică ce cunoaște toate chichițele canalelor din Florida. Pe lângă echipă mai este Alexx Woods (Khandi Alexander), medicul legist care le știe pe toate. Împreună, acești detectivi strâng și analizează probele pentru a rezolva crime și pentru a-i răzbuna pe cei care nu se mai pot apăra singuri – victimele.

În primul episod, Megan Donner se întoarce în unitatea CSI la timp pentru a lucra la prăbușirea unui avion în Everglades. În timp ce căutau supraviețuitori, aceștia descoperă în mod inexplicabil o victimă de sex feminin la cinci mile de locul incidentului. Când singurul supraviețuitor spune că femeia a deschis trapa pentru a se sinucide, Horatio este suspicios. Echipa trebuie să reconstruiască acum ce s-a întâmplat cu acel zbor fatal, mai ales că piesele nu se potrivesc.

David Caruso a primit un Glob de Aur și o nominalizare la Emmy pentru portretul detectivului John Kelly în “NYPD Blue.” Caruso mai târziu a apărut în serialul de televiziune"Michael Hayes," pe Network. Creditele sale cinematografice includ "Proof of Life," "Session 9," "An Officer and A Gentleman," "China Girl," "The King of New York," "Mad Dog and Glory," "Kiss of Death," "Jade," "Body Count" și "Cold Around the Heart."

Câștigătoarea de Emmy, Kim Delaney a fost apreciată pentru rolul detectivului Diane Russell din “NYPD Blue” și cel mai recent a jucat în "Philly." Pentru rolul din “NYPD Blue,” Delany a mai primit două Globuri de Aur și două nominalizări la Screen Actors Guild pentru Cea Mai Bună Actriță dintr-un Serial Dramă. De asemenea, a portretizat-o pe Jenny Gardner în drama “All My Children,” pentru care a fost nominalizată de două ori la Emmy. Pe marele ecran, Delaney a apărut în "Mission to Mars."

Emily Procter, cel mai recent, a portretizat-o pe angajata Casei Albe Ainsley Hayes în “The West Wing. Creditele sale cinematografice includ "Leaving Las Vegas" și "Jerry Maguire," "Body Shots,” "Tiara Tango" și "Guinevere." A mai apărut în "Friends," "Just Shoot Me," și în producția "Breast Men."

Rory Cochrane a debutat în “Fathers and Sons.” A avut o interpretare remarcabilă, rolul lui Slater, din mega-producția “Dazed and Confused.” Cochrane a lucrat la flme artistice cum ar fi "Hart's War," "Empire Records," "The Prime Gig" și "Flawless." Alte credite ale sale includ "Sunset Strip," "The Low Life" și "Dogtown." De asemenea, a apărut în "The Last Don."

Norocul lui Adam Rodriguez a răsărit când a fost distribuit într-un episod din “NYPD Blue.” Mai este cunoscut audienței pentru rolurile sale din “Brooklyn South” la CBS și"Roswell." Creditele sale includ "The Cosby Show," "All Souls," "Resurrection Blvd.," "Felicity" și "Ryan Caulfield: Year One." A mai apărut în filmul "The Imposter," și în videoclipul lui Jennifer Lopez "If You Had My Love."

Khandi Alexander este probabil cel mai bine cunoscută pentru rolul său din “News Radio,” mini-serialul “The Corner,” și rolul impecabil din “ER.” Creditele sale cinematografice includ "Law & Order: SVU," "NYPD Blue," "Third Watch," "Cosby," "Rude Awakening," "La Femme Nikita" și "The Edge" "There's Something About Mary," "What's Love Got to Do With It," "Sugar Hill," "Poetic Justice," "Menace II Society," "CB4" și "Emmett's Mark." De asemenea, a apărut în "Dreamgirls" pe Broadway și "Chicago" la Shubert Theatre.

Jerry Bruckheimer, Carol Mendelsohn, Ann Donahue, Anthony Zuiker și Nancy Miller sunt producători executivi.

Ep. 102

Wet Foot/Dry Foot

CÂND PESCARII GĂSESC UN CADAVRU UMAN ÎN INTERIORUL UNUI RECHIN, PROBELE ÎI FAC PE HORATIO ȘI PE MEGAN SĂ BĂNUIASCĂ CRIMĂ


"Wet Foot/Dry Foot" – După ce pescarii prind un rechin tigru și descoperă jumătate de cadavru uman în interior, probele fac echipa să bănuiască o crimă.

Wanda De Jesus ("Blood Work") interpretează rolul Detectivului Sevilla, un ofițer de poliție ce îi ajută pe cei de la CSI cu acest caz.

Când Horatio și Megan găsesc un cartuș de glonț în cadavru și tatuajele dezvăluie că victima era un prizonier politic din Cuba, aceștia bănuiesc crimă. Când echipa CSI descoperă o barcă abandonată cu cartușe similare în ea, un zid fals pentru contrabanda cu droguri și trupul unui refugiat cubanez, probele îi ajută pe anchetatori să descopere o misiune secretă pentru libertate ce a avut un final tragic.

Ep. 103

Just One Kiss

HORATIO ȘI ECHIPA LUI INVESTIGHEAZĂ UN VIOL ȘI O CRIMĂ PE O PLAJĂ DIN MIAMI


"Just One Kiss" – Când un viol și o crimă au loc pe plaja din Miami, Horatio și echipa sunt trimiși să investigheze. Scott Brazil a regizat episodul scris de Laurie McCarthy și Matt Witten.

După ce îl interoghează pe Paul, prietenul victimei violulul Jane Renshaw, Megan și Horatio descoperă că cei doi au fost la o petrecere luxoasă la conacul înstăritei familii Hamilton. Când probele se adună împotriva familiei, puternicii Hamilton încearcă să se salveze singuri.

Ep. 104

Losing Face

HORATIO ESTE IMPLICAT PERSONAL CÂND MENTORUL SĂU ESTE UCIS ÎNTR-O EXPLOZIE CU BOMBĂ


"Losing Face" – Când mentorul său este ucis în timp ce dezamorsa o bombă, Horatio pornește într-o misiune personală de a găsi vinovatul. Joe Chappelle a regizat episodul scris de Gwendolyn Parker și Steven Maeda.

Megan începe să se întrebe dacă Horatio nu este mult prea implicat emoțional în caz, însă acesta este determinat să-l prindă pe ucigașul mentorului său. După ce analizează meticulos întreaga zonă, Delko pune cap la cap un bilet de răscumpărare, Calleigh găsește urme materiale, iar Horatio, Megan și Speedle reasamblează parțial bomba, însă echipa tot rămâne cu nenumărate întrebări fără răspuns. Totuși, când Horatio și Megan sunt chemați la scena unui alt atac cu bombă și află că această bombă este o farsă, aceștia sunt șocați să descopere cine sunt actualele ținte ale bombelor.

Ep. 105

Ashes to Ashes

CÂND UN PREOT ESTE ÎMPUȘCAT MORTAL ÎN PAROHIA SA ECHIPA ESTE CHEMATĂ SĂ INVESTIGHEZE

Wanda De Jesus ("Blood Work") se întoarce în rolul Det. Adell Sevilla


"Ashes to Ashes" – Când un preot este ucis în parohia sa, Horatio și echipa trebuie să investigheze. Bryan Spicer a regizat episodul scris deMark Israel. Wanda De Jesus ("Blood Work") se întoarce în rolul Det. Adell Sevilla.

O amprentă de pe un pahar îl pune pe un băiat de altar de 12 ani, Cameron Medina, la fața locului ca principal suspect. Când probe de abuz fizic sunt găsite acasă la Cameron, CSI dorește să-l interogheze pe tatăl lui Cameron, găsit ucis, lăsând echipa cu și mai multe întrebări. Între timp, Horatio și Delko investighează rămășițele carbonizate ale unei femei însărcinate și recuperează un inel cu diamant din stomacul ei. Acum Horatio trebuie să găsească probele fizice pentru a condamna persoana care simte instinctiv că este criminalul

Ep. 106

Broken

HORATIO ȘI ECHIPA INVESTIGHEAZĂ CRIMA UNEI FETIȚE DE 5 ANI DE LA UN RESTAURAT CU LOC DE JOACĂ PENTRU COPII


"Broken" – O fată de cinci ani este ucisă la un restaurant/loc de joacă pentru părinți și copii, iar Horatio și echipa trebuie să investigheze. Deran Sarafian a regizat episodul scris de Ildy Modrovich și Laurence Walsh.

Ruthie este descoperită în spălătorie, iar conducerea imediat închide ușile pentru a-i păstra pe toți în clădire. CSI găsește probe conform cărora criminalul încerca să o scoată din restaurant. Calleigh, Delko și Speedle găsește un violator printre patroni, totuși, camerele de supraveghere îi oferă un alibi. Echipa căutând noi piste, o amprentă estompată expune tehnicile crude prin care cineva încearcă să scape de lege.

Ep. 107

Breathless

ECHIPA INVESTIGHEAZĂ UCIDEREA UNUI STRIPPER GĂSIT GOL LA O PETRECERE PENTRU FEMEI


"Breathless" – Horatio anchetează uciderea unui stripper găsit gol la o petrecere pentru femei. Charlie Correll a regizat episodul scris de Steven Maeda și Gwendolyn Parker.

Probele arată că bărbatul, Noel Peach, a făcut sex înainte de a muri, însă toate invitatele neagă că ar fi fost cu acesta. Horatio bănuiește că Noel ar fi fost otrăvit, aceasta potrivindu-se cu urma de injecție de pe coapsa lui Noel. Totuși, noi motive sunt dezvăluite când Horatio descoperă că obsesia lui Noel pentru una din femeile de la petrecere. Între timp, Megan și Delko anchetează moartea unui scafandru înjunghiat în mare

Ep. 108

Slaughterhouse

HORATIO ȘI ECHIPA INVESTIGHEAZĂ CÂND O ÎNTREAGĂ FAMILIE ESTE ÎMPUȘCATĂ MORTAL ÎN PROPRIA CASĂ

Wanda De Jesus ("Blood Work") se întoarce în rolul Detectivului Sevilla


"Slaughterhouse" – Când o familie este măcelărită în propria casă, Horatio și echipa încearcă să găsească criminalul după probele lăsate la fața locului. Dirk Peace a regizat serialul scris de Laurie McCarthy.

O mamă și trei fii sunt uciși, numai tatăl și un bebeluș au supraviețuit. Folosindu-se de sângele după hainele bebelușului precum și după cel găsit în casă, anchetatorii trebuie să urmeze probele pentru a găit criminalul.

Ep. 111

Camp Fear

HORAȚIO ȘI ECHIPA ANCHETEAZĂ CÂND TRUPUL UNEI TINERE ESTE GĂSIT ÎN APROPIEREA UNEI TABERE DE REABILITARE PENTRU FETE

Blair Brown ("The Days and Nights of Molly Dodd") invitată


"Camp Fear" – Când o tânără neidentificată este găsită moartă în apropierea unei tabere de reabilitare, Horatio și echipa investighează. Deran Sarafian a regizat episodul scris de Eddie Guerra și Steven Maeda.

Alexx recuperează o diafragmă examinând victima și descoperă lovituri de bici pe trupul acesteia. Urme de cauciuc de la locul incidentului duc înapoi la tabără; totuși, fata nu ea una din cadetele de acolo. Suspicios, echipa CSI crede că una din cadete ar putea ascunde informații prețioase despre caz. Acum, după identificarea fetei și contactarea mamei sale îndurerate(invitată Blair Brown, "The Days and Nights of Molly Dodd"), Horatio și echipa trebuie să urmeze probele pentru a găsi răspunsuri. Între timp, Speedle și Delko investighează moartea unui escroc a cărui față și gât au fost distruse de foc.

Ep. 112

Entrance Wounds

HORATIO ANCHETEAZĂ CAZUL DE ÎNJUNGHIERE AL UNEI PROSTITUATE


"Entrance Wounds" – Horatio și echipa anchetează când o prostituată este înjunghiată mortal și îndesată sub un pat. David Grossma a regizat episodul scris de Laurie McCarthy și Gwendolyn Parker.

După ce femeia este găsită îndesată sub un pat într-o cameră de hotel, o cercetare a camerei dezvăluie că criminalul și-a șters urmele și a spălat trupul femeii în caă. O amprentă însângerată duce la o arestare; totuși, Horatio crede că adevăratul criminal este încă în libertate și a manipulat locul incidentului pentru a-și asigura libertatea. Între timp, Calleigh și Delko investighează un turist german care este ucis într-un aparent jaf de mașină.

Ep. 113

Bunk

HORATIO ȘI SPEEDLE INVESTIGHEAZĂ O SERIE DE LABORATOARE SECRETE CE FABRICĂ DROGURI MORTALE


"Bunk" – Când se află că o serie de laboratoare secrete fabrică droguri mortale, Horatio și Speedle anchetează situația. Charlie Cornell a regizat episodul scris de producătoarea Liz Devine.

După ce un bărbat nevinovat moare când intră în casa toxică folosită ca laborator de droguri, Horatio și Speedle descoperă că locuința este una din nenumărate folosite ca laboratoare pentru droguri. Totuși, se pare că drogurile pe care ei le crează sunt mortale, echipa CSI trebuie să folosească probele pentru a-i închide pe escroci înainte de a face o nouă victimă. Între timp, Calleigh și Delko investighează ce se pare a fi o crimă brutală a unei femei în vârstă.

Ep. 114

Forced Entry

HORATIO ȘI SPEEDLE ANCHETEAZĂ MOARTEA UNUI VIOLATOR AGRESAT ȘI SUFOCAT MORTAL


"Forced Entry" – Horatio și Speedle investighează când un hoț și violator este agresat sexual și sufocat mortal. Artie Mandelberg a regizat episodul scris de Mark Israel și Lois Johnson.

Horatio interoghează victimele bărbatului și găsește proprietarii bunurilor furate din casa sa, descoperind un suspect din mulți care l-ar fi vrut mort. Între timp, Calleigh și Delko anchetează uciderea proprietarului unui crematoriu și a unei fete dispărute al cărui trup este găsit îngropat sunt trupurile descompuse din spatele crematoriului.

Ep. 115

Dead Woman Walking

HORATIO ȘI ECHIPA SUNT EXPUȘI LA RADIAȚII MORTALE ÎN TIMP CE INVESTIGHEAZĂ UN CAZ


"Dead Woman Walking" – Horatio și câțiva membri din ehipa sa sunt expuși la radiații în timp ce anchezează o crimă, ce îi duce la o avocată de mediu care chiar ea moare de intoxicare cu radiații. Jeannot Szwarc a regizat episodul scris de Ildy Modrovich și Laurence Walsh.

Horatio și echipa anchetează moartea unui dependent de o alimentație proastă cu gâtul rupt stând deasupra unui morman de bani gheață- Când Alexx descoperă că mâna victimei arde la propriu, aceștia realizează că toți au fost expuși la radiații.

Horatio ia urma unei avocate de mediu, Belle King, care este pe moarte din cauza radiațiilor, dar refuză să coopereze pentru a-și proteja cazul împotriva unei companii de droguri.

Ep. 116

Evidence Of Things Unseen

ECHIPA ANCHETEAZĂ CRIMA BRUTALĂ A UNUI BĂRBAT ÎNJUNGHIAT MORTAL


"Evidence of Things Unseen" – Horatio și echipa investighează crima unui imigrant din estul Europei înjunghiat mortal. Joe Chappelle a regizat episodul scris de David Black, unul din producătorii executivi ai serialului.

CSI a găsit păr non-uman pe trupul victimei, cea ce-i duce la grădina zoologică și la superiorul victimei care face puțină lumină asupra cazului. Singurul martor potențial este stripteauza care dansa pentru victimă în momentul morții sale, totuși, aceasta este ucisă mai târziu într-un aparent jaf. Acum, în timp ce Horatio interoghează peștele, prietenul stripteauzei despre spectacolele ei private, echipa găsește o mostră ADN din dormitor, cea ce îi duce la un pas de a găsi criminalul

Ep. 118

Dispo Day

HORATIO ȘI ECHIPA SUNT SUSPECTAȚI DE AFACERI INTERNE DUPĂ CE SUNT TRIMIȘI LA CAPTURARE DE DOGURI DE RUTINĂ


"Dispo Day" – Cei de la Afaceri Interne îi pun pe cei de la CSI pe lista neagră după ce o capturare de droguri obișnuită ia o întorsătură neașteptată. David Grossma a regizat episodul scris de Ildy Modrovich și Laurence Walsh.

Trebuia să fie o operațiune sub acoperire de rutină, însă ofițerii de poliție, incluzându-i pe Horatio și Speedle, sunt luați prin surprindere. Speedle este împușcat, doi alți ofițeri de poliție sunt uciși și Horatio află că escrocii au furat doar cocaina și au lăsat celelalte lucruri de valoare. Acum, Afaceri Interne interoghează CSI în loc să afle cine a furnizat informații despre operațiune, iar lucrurile se înrăutățesc când analizele lui Calleigh ies pozitiv la cocaină.

Ep. 119

Double Cap

ANCHETA UNEI CRIME A LUI HORATIO ESTE COMPROMISĂ CÂN FEDERALII AU PROPRIA AGENDĂ LEGATĂ DE CAZ


"Double Cap" – Cazul lui Horatio de ucidere a unei femei este compromis când agenții federali, care au propria agendă, se implică. Joe Chappelle a regizat episodul scris de Marc Dube.

În timp ce ancheta victima CSI anunță fără să vrea FBI-ul că se ocupă de cineva de care agenția este foarte interesată. Echipa descoperă că victima și prietenul ei s-au ascuns în Programul de Protecție al Martorilor. Acum, în loc să găsească criminalul femeii, Horatio trebuie să interogheze prietenul; totuși, federalii nu îi divulgă locația secretă. Între timp, Calleigh este luată prin surpindere când tatăl ei vine în vizită.

Ep. 120

Grave Young Men

UN FOST PUȘCĂRIAȘ PE CARE HORATIO L-A ÎNCHIS ÎL ROAGĂ PE ACESTA SĂ-I GĂSEASCĂ FIUL DISPĂRUT


"Grave Young Men" – Un fost pușcăriaș pe care Horatio l-a închis îl roagă pe acesta să-i găsească fiul dispărut. Peter Markle a regizat episodul scris de Lois Johnson.

În tmp ce caută în dormitorul băiatului dispărut, Horatio și echipa descoperă marijuana. Pământul recuperat de pe pantofii băiatului îi duce pe cei de la CSI la un cimitir unde găsesc trupul unui alt tânăr. Acum, după ce descoperă informații importante, Horatio și echipa sunt într-o cursă împotriva timpului pentru a găsi băiatul dispărut după ce se întâmplă o altă tragedie. Între timp, când Speedle investighează moartea unui bărbat prin asfixiere, prietena bărbatului, care era acolo când a murit, încearcă să profite de atracția evidentă a lui Speedle față de ea.

Ep. 121

Spring Break

CEI DE LA CSI SE OCUPĂ DE CAZ CÂND STUDENȚI SUNT UCIȘI ÎN TIMPUL VACANȚEI DE PRIMĂVARĂ


"Spring Break" – Vacanța de primăvară lovește Miami, iar CSI trebuie să investigheze când studenți sunt uciși. Deran Sarafian a regizat episodul scris de Steven Maeda.

Studenți din toate părțile țării vin în Miami pentru o săptămână de distracție; totuși, petrecerea sălbatică ia sfârșit când cei de la CSI sunt chemați la două cazuri mortale. O fată este găsită moartă pe plajă și Horatio crede că ar putea fi mâna unui potențial criminal în serie care își mușcă victimele, ajungând să investigheze pe producătorul videocasetelor “Babes On Break”. Între timp, Calleigh și Delko anchetează când o victimă este găsită înecată în piscina unui hotel.

Ep. 122

Tinder Box

ECHIPA ANCHETEAZĂ UN INCENDIU INFERNAL DINTR-UN CLUB DE NOAPTE CE A UCIS 16 OAMENI


"Tinder Box" – CSI sunt chemați când un incendiu dintr-un club ucide 16 patroni.

Charlie Correll a regizat episodul scris de Corey Miller. Speedle și Delko se bucură de un loc deosebit în Miami “Club Descent,” când pirotehniștii DJ-ului încearcă să potolească un incendiu ce înghite clubul, omorând 16 oameni și rănind 58. După ce scapă din incendiu, aceștia și restul echipei descoperă că incendiul nu a fost un accident, iar Speedle și Calleigh găsesc trupul unui barman înjunghiat mortal înainte de izbucnirea incendiului. Acum, Horatio și CSI trebuie să ancheteze toate probele pentru a găsi vinovatul.

Ep. 123

Freaks & Tweaks

ECHIPA ANCHETEAZĂ DUPĂ CE O CRIMĂ BRUTALĂ ȘI O EXPLOZIE AU LOC ÎN CASA UNUI DEPENDENT DE AMFETAMINĂ


"Freaks & Tweaks" – CSI anchetează după ce o crimă brutală are loc în casa unui dependent de amfetamină. Deran Sarafian a regizat episodul scris de producătoarea Elizabeth Devine.

Horatio, Speedle și Delko își pun viețile în pericol când o explozie cu bombă are loc în timpul anchetei lor a crimei unui dependent de amfetamină. După ce majoritatea probelor sunt distruse, aceștia trebuie să exploreze lumea întortochiată a dependenților de amfetamină cu scopul de a-și rezolva crima. Între timp, Calleigh lucrează la un caz de crimă ce implică doi prieteni apropiați ai lui Alexx.

Ep. 124

Body Count

HORATIO ESTE MARTOR LA O EVADARE DIN ÎNCHISOARE ELABORATĂ, IAR UNUL DIN EVADAȚI ESTE UN BĂRBAT PERICULOS PE CARE EL L-A ÎNCHIS CU ȘASE LUNI ÎN URMĂ


"Body Count" – Horatio trebuie să prindă un evadat periculos după ce a fost martor la o evadare elaborată. Joe Chappelle a regizat episodul scris de Ildy Modrovich și Laurence Walsh.

Când Horatio este chemat la Centrul de Detenție din Miami pentru a investiga un condamnat ucis, ajunge să fie martor la evadarea a trei prizonieri cu elicopterul din curtea închisorii. După ce elicopterul este găsit, probele arată că unul din bărbații în libertate este Stewart Otis, un molestator de copii și criminal pe care Horatio l-a închis cu șase luni în urmă. Acum, CSI încearcă să-l găsească pe Otis, care are o agendă periculoasă, înainte de a-i găsi următoarea victimă. De asemenea, unul din ceilalți evadați dorește să-i omoare pe oamenii care l-au închis, iar unul din ei este Calleigh.

Sinopsis
jinglebells