Christmas Unwrapped

(2020)

Secretul Crăciunului

Poster Christmas Unwrapped Postere Christmas Unwrapped

Sinopsis Christmas Unwrapped

Un reporter pragmatic care scrie un reportaj investighează un bărbat care insistă că toate cadourile de Crăciun oferite de organizația sa caritabilă sunt furnizate în mod magic de Moș Crăciun.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.1
Se difuzează la TV.
Film4
Duminică, 05 Mai 08:35

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Deceoare pe 09 Decembrie 2023 13:27
Filmele cu subiect “Crăciunul”, NU AU: suspans, crime, furturi, hold-upuri, accidente grave, urmăriri auto, polițiști sau detectivi în anchete periculoase, interlopi, mafioți, spargeri de bănci sau altele asemănătoare. În filmele de Crăciun este vorba în general de nașterea lui Isus, dragoste, iubirea aproapelui indiferent de etnie sau culoarea pielii, eliminarea gândurilor răutăcioase, veselie, reîntâlnirea sau reluarea vechilor relații, etc.
0 0
ioanaa_ioana pe 07 Noiembrie 2023 21:32
Un film fara suspans, actori de culoare, pom de iarna...
Piesa de teatru a la Diva.

0 0
bainca pe 28 Decembrie 2021 08:00
Nota 8 Frumos
Un film frumos despre Craciun , spirit , darul de a darui , Mos Craciun ,sentimente pure fara interesuri ca in ziua de azi .Un film Lifetime dragut cu doi actori simpatici , actiune draguta , poveste buna , un film relaxant care merita vazut de Craciun , cum m-am saturat de superficialitate acest film este tocmai bun , importanta iubirii fiind cea mai frumoasa. Mie mi-a placut si de accea ii ofer nota 8
0 0
user-5bed3be2b22c4 pe 20 Decembrie 2021 00:27
Un film frumusel despre o jurnalista care nu prea mai crede in spiritul Craciunului, dar este pusa de sefa ei sa descopere secretele unui impatimit si iubitor "ajutor" al lui Mos Craciun care reuseste an de an sa faca donatii coloasale pentru cei mai putini nefericiti desi el a fost parasit de parinti la nastere si crescand mai mult prin familii adoptive sau la orfelinat.
0 0
orthodox pe 19 Decembrie 2021 18:26
orthodox
Curiozitate maxima !!! Oare de ce difuzti mult prea multe filme cu negrii. In nici o tara
incluziv america populatia "normala" inclusiv negrii,nu vizioneaza asa multe filme cu actori de culoare. Oare care e motivul ca aici se procedeaza diferiti.

0 1

Spune-ţi părerea despre Christmas Unwrapped

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells