An Officer and a Spy

(2019)

J'accuse

Poster An Officer and a Spy Postere An Officer and a Spy

Sinopsis An Officer and a Spy

An Officer and a Spy
Acest film nu are sinopsis.
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.2
2 premii şi o nominalizare Venetia
Vezi toate premiile

Caseta tehnică

Produs de

Canal+

Distribuitorul international

Gaumont

Țara

Franta, Italia

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
sabinalin pe 03 Aprilie 2020 11:39
"Nu se mai fac filme ca altadata" se spune destul de des si, din pacate, de multe ori acest fapt e dureros de adevarat, nivelul general a scazut, publicul tinta fiind considerat inferior intelectual celui de acum cateva decenii. Din fericire din cand in cand mai dam si peste cate o oaza de maiestrie cinematografica produsa de cate un mare maestru care refuza sa iasa la pensie. De asta data e vorba despre marele mester intr-ale filmului Roman Polanski, fara discutie unul dintre marii regizori de film ai secolului XX, regizor capabil sa genereze capodopere chiar daca in august anul trecut a implinit 86 de ani. Salut si pe aceasta cale "incapatanarea" celor care i-au acordat premiul Cesar in acest an in ciuda opozitiei feminizdelor agresive, cazul prezentand izbitoare asemanari cu premiul Goncourt obtinut de Vintila Horia pentru minunatul sau roman "Si Dumnezeu s-a nascut in exil". Nu… citeşte
3 1
Kul pe 01 Decembrie 2019 22:02
J’accuse (2019)

Poveste de “epoca” bazata pe fapte adevarate, cu spioni, regimente, birocratie si multa politica. Pe langa minunateeele costume si detalii, un joc actoricesc intens si misto – atinge o chestie misto barbateasca despre respect si onoare. Si pentru a lupta pentru dreptate. Fara pic de derizoriu, din contra.

By the way R.P. este asemeni regizorul (si coscenarist) la Chinatown – popular exemplu de manual de scenarista.

E usor lungutz dar merita.

3 2
BaetuAndrei pe 15 Aprilie 2020 12:50
"J'accuse" prezinta povestea unui ofiter din armata franceza, (Jean Dujardin), care devine seful unei divizii militare care se ocupa de spionaj. Acesta descopera unele nereguli infaptuite in cadrul unui proces militar, si incearca sa afle ce s-a intamplat defapt.

"An officer and a spy" este unul din cele mai bune filme despre spionaj aparut in ultima vreme, fiind premiat cu 4 premii la Venetia, printre care si Leul de Argint, la care s-au adaugat 3 Premii César (Echivalentul francez al Oscarurilor) pentru regie, scenariu adaptat, si costume.

0 0
cristianboia pe 01 Aprilie 2020 15:05
Merită văzut, chiar dacă nu are multă acțiune... Până la urmă este un lucru care sa întâmplat în realitate... A fost povestea care se vorbea tot timpul pe acea vreme... Jocul actorilor este ok...
0 0
lili22 pe 25 Martie 2020 20:21
Bun, dar nu am ramas cu mari emotii dupa vizionare.Nu inteleg de ce filmul a provocat atata agitatie, nu are nimic special.
0 4
wooking_dany pe 27 martie 2020 21:39
Acest caz a fost unul dintre motivele pt care ura fata de evrei a renascut in Europa... si stim unde a ajuns dupa vreo 50 de ani de la acest caz.

Spune-ţi părerea despre An Officer and a Spy

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu An Officer and a Spy
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells