Adrift in Manhattan

(2007)

Rătăciți prin Manhattan

Poster Adrift in Manhattan Postere Adrift in Manhattan

Sinopsis Adrift in Manhattan

Trei oameni traiesc drame personale in singuratatea unei metropole. Vietile lor se intersecteaza, iar ei gasesc astfel motivatia de a merge mai departe.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.5
O nominalizare Sundance
Vezi toate premiile

Caseta tehnică

Produs de

Washington Square Films

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Screen Media Films

Țara

SUA

Site oficial

Adrift in Manhattan

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Vegetarian pe 28 Aprilie 2013 01:58
Este un film potrivit si pt lista : Oki - Filme cu orbi , cu orbire temporara etc = un profesor universitar batran , care este si pictor , fara familie , este instiintat ca are degenerescenta maculara si in cateva luni va fi orb ..

In 9 oct 2016 eduard_stratan dupa mai multe luni , probabil ani , continua sa puna comentarii deranjante , hartuitoare la parerile mele si ale altora pe Cinemagia , iar administratorii nu luau masuri .
Atunci parea mai bine ca restul comentariului meu sa fie scris in liste , acolo unde nu sunt obligat sa pun un comentariu dupa fiecare parere a mea . Doar astfel daca punea din nou eduard_stratan dupa comentariul meu , un comentariu zeflemitor , batjocoritor , enervant .. , se poate mai pune un comentariu , si vor fi mai greu de vazut comentariile lui .
Comentariile lui eduard_stratan la parerile mele pareau ca vor fi pe veci… citeşte

3 1
Vegetarian pe 6 februarie 2017 03:38
Sã nu râzi de cineva , sã nu plângi pe cineva , sa nu detesti pe cineva , sã nu admiri pe cineva , ci sã întelegi . Ne definim in functie de deciziile luate . Viata este suma alegerilor noastre . Majoritatea oamenilor gasesc placere in munca lor , in familie si in speranta ca generatiile urmatoare vor intelege mai mult .

Spune-ţi părerea despre Adrift in Manhattan

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
jinglebells