11'09''01 - September 11

(2002)

11 povești pentru 11 septembrie

Poster 11'09''01 - September 11 Postere 11'09''01 - September 11
 • Regia

  Youssef Chahine
 • Cu

  Ernest Borgnine, Vladimir Vega
 • Gen film

 • Durata

  134 minute

Sinopsis 11'09''01 - September 11

Mai mult

Din cauza abordării neașteptat de sincere și de oneste a evenimentelor de la 11 septembrie 2001, este foarte probabil ca acest film să nu se difuzeze niciodată în Statele Unite ale Americii. Producătorul francez Alain Brigand a ales 11 dintre cei mai buni regizori de film din 11 țări diferite și le-a acordat libertate totală de a-și exprima viziunea asupra evenimentelor de atunci.

Filmul, împărțit in 11 cadre, fiecare de 11 minute, 9 secunde și o sutime înfățișază drama…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.0
Ernest Borgnine Ernest Borgnine (segment "USA") Vladimir Vega Vladimir Vega (segment "United Kingdom") Akira Emoto Akira Emoto (segment "Japan")
Kumiko Asô Kumiko Asô (segment "Japan") Liron Levo Liron Levo (segment "Israel") Mitsuko Baisho Mitsuko Baisho (segment "Japan")
Tetsurô Tanba Tetsurô Tanba (segment "Japan") Emmanuelle Laborit Emmanuelle Laborit Tomorowo Taguchi Tomorowo Taguchi (segment "Japan")
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

AKA

 • 11 septembre 2001

Produs de

CIH Shorts

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Empire Pictures Inc.

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
danucu pe 05 Ianuarie 2011 16:58
"Does God's light guides us or blinds us?"
Cutremurator prin sinceritatea si dramatismul celor 11 povestiri. In timpul filmului am intrat intr-un fel de transa, o stare de meditatie, si nimic nu mai conta in afara povestilor. Am trecut de la un sentiment la altul: neputinta, furie, mila... La final, la final ramane un gol in suflet pentru milioanele de persoane care au trecut si trec prin iad, aici pe pamant. Si vinovati sunt: tot oamenii. "We're at war with terrorism, we're at war with rasism, but most of all we're at war with ourselvs."
2 0
diablo85 pe 16 Februarie 2014 17:34
Un fel de "Eyes Wide Shut", la propriu, fara aluzie la filmul omonim. Cateva mii de americani mor si presedintele declara razboi terorismului. Ce ar trebui sau fi trebuit sa faca alte tari precum Liban, Vietnam, Afghanistan, Japonia, Chile sau altele din America Centrala ? Nimic, pt ca nu au importanta politica la nivel global. Atrocitatile facute de americani in aceste tari sunt doar reactii individuale ale soldatilor supusi la stres si violenta, in opinia lor, iar fiecare crima cere o pedeapsa similara ducand la un cerc vicios. Oricat de civilizata vrea sa para, SUA, la nivel de individ, nu difera cu nimic de ceialti. Ba dimpotriva, prin aroganta si vanitatea castigate de-a lungul timpului incepe sa semene cu fascismul; chiar daca nu o declara oficial, orice american considera viata lui mai importanta si mai valoroasa decat a unui palestinian, afghan sau african. Se bat cu pumnul in… citeşte
0 0

Spune-ţi părerea despre 11'09''01 - September 11

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu 11'09''01 - September 11
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells