blackmore pe 12 Martie 2020 22:05
11-09 -2002 a fost una dintre cele mai fericite zile din viata mea.A fost ultima data cand am mancat o pizza.Prostia americana a iesit la iveala pentru cei care au cel putin un neuron valabil.
0 0
diablo85 pe 16 Februarie 2014 17:34
Un fel de "Eyes Wide Shut", la propriu, fara aluzie la filmul omonim. Cateva mii de americani mor si presedintele declara razboi terorismului. Ce ar trebui sau fi trebuit sa faca alte tari precum Liban, Vietnam, Afghanistan, Japonia, Chile sau altele din America Centrala ? Nimic, pt ca nu au importanta politica la nivel global. Atrocitatile facute de americani in aceste tari sunt doar reactii individuale ale soldatilor supusi la stres si violenta, in opinia lor, iar fiecare crima cere o pedeapsa similara ducand la un cerc vicios. Oricat de civilizata vrea sa para, SUA, la nivel de individ, nu difera cu nimic de ceialti. Ba dimpotriva, prin aroganta si vanitatea castigate de-a lungul timpului incepe sa semene cu fascismul; chiar daca nu o declara oficial, orice american considera viata lui mai importanta si mai valoroasa decat a unui palestinian, afghan sau african. Se bat cu pumnul in… citeşte
0 1
danucu pe 05 Ianuarie 2011 16:58
"Does God's light guides us or blinds us?"
Cutremurator prin sinceritatea si dramatismul celor 11 povestiri. In timpul filmului am intrat intr-un fel de transa, o stare de meditatie, si nimic nu mai conta in afara povestilor. Am trecut de la un sentiment la altul: neputinta, furie, mila... La final, la final ramane un gol in suflet pentru milioanele de persoane care au trecut si trec prin iad, aici pe pamant. Si vinovati sunt: tot oamenii. "We're at war with terrorism, we're at war with rasism, but most of all we're at war with ourselvs."
2 1