Wrong Turn 2 nu se mai face

20 Dec 2005
Wrong Turn 2 nu se mai face
Specialistul in efecte speciale Stan Winston, care declarase mai de mult ca se planuia un sequel la Wrong Turn, a revenit cu noi declaratii in legatura cu asta. Se pare ca lucrurile s-au schimbat.
"Deocamdata nu mai este vorba despre un sequel", declara Winston. “Wrong Turn 2 s-a amanat, dar ceva la fel de freaky este pe rol. Tocmai am terminat filmarile la Skinwalkers in Toronto, un film grozav, cu varcolaci. Scenariul e grozav si am creat cei mai cool varcolaci pe care i-ati vazut vreodata. Nu sunt varcolaci digitali am avut actori. Va fi lansat la anul de Halloween”.
Winston mai are un proiect pe care il produce in Isle of Man, lucreaza la Antarctica (Un documentar digital, povestea adevarata a unor caini de sanie care au supravietuit peste un an dupa ce au fost abandonati.) precum si la alte doua sequel-uri: Jurassic Park 4 si Terminator 4, desi deocamdata "Nu exista inca scenarii la ele. Tot aud ca se vorbeste despre ele, si voi lucra la ele, daca se vor face."
La fel, inca se lucreaza la Me and My Monster, care e in stadiul de scenariu. Winston spune despre asta: “Lucram la scenariu, inca nu este nimic stabilit, dar proiectul nu a murit."

Părerea ta

Spune-ţi părerea
robert pe 9 ianuarie 2010 15:42
Am vazut filmul.. este superb.. mai ales cel nou 3..Left for Dead:X Recomand..dar nu celor slabi de inima..:)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells