Maraton LOST: Naufragiatii – Program Special de Revelion la AXN

20 Dec 2005
Maraton LOST: Naufragiatii – Program Special de Revelion la AXN
AXN, reteaua internationala de canale TV, disponibile prin cablu si satelit, apartinand Sony Pictures Television International in cele sase tari din Europa Centrala, in care este prezenta: Polonia, Ungaria, Republica Ceha, Slovacia, Romania si Bulgaria - doreste sa incheie acest an si sa-l inceapa pe urmatorul difuzand toate episoadele primului sezon din Lost: Naufragiatii, productie premiata in acest an pentru Cel Mai Bun Serial Dramatic la premiile Emmy. Episoadele acestui sezon vor fi difuzate intr-un format de tip  maraton, in doua zile consecutive: 31 decembrie 2005 si 1 ianuarie 2006.
Prima serie din LOST: Naufragiatii descrie primele 40 de zile petrecute de supravietuitori pe insula. Ramasi fara nimic, supravietuitorii iau tot ce pot din avionul prabusit. Fiecare are parte de o viata noua pe insula: unii devin eroi, altii invata sa aiba incredere in ceilalti, unii gasesc puterea in interiorul lor. Dar mai presus de orice, ei invata sa respecte natura vietii, pe insula unde nasterea si moartea au loc in acelasi timp...
Cele doua zile in care va fi programat maratonul vor reprezenta o recapitulare a serialului despre care se vorbeste cel mai mult in lume la ora actuala si dorim in acest mod sa-i introducem pe privitori in atmosfera de suspans si mister inainte de premiera celei de-a doua serii la AXN, in ianuarie 2006. Pentru fanii Lost: Naufragiatii, din intreaga regiune, va fi un prilej unic de a revedea toate cele 25 de episoade ale primei serii, in doar doua zile.
Programele specifice AXN sunt cele de actiune si aventura – incluzand seriale si filme de actiune,  programe reality/adventure si animatie de actiune, destinate in special publicului de 18-34 ani si transmise non-stop in limba locala catre toti abonatii din regiune (prin subtitrare/ dublare).
Avand o oferta variata de programe, AXN difuzeaza seriale de mare success atat in SUA cat si in Europa. Printre acestea, mentionam: Los: Naufragiatii, CSI: NY- Criminalistii si alte serii din franciza CSI, Star Trek: Enterprise, Medicopter si serialul de top The Shield: Lege si Faradelege; programe de tip reality ca The Amazing Race si Survivor; precum si spectaculosul show lifestyle dedicat raliurilor si produs exclusiv pentru AXN - WRC Shakedown/Din Culise. Filme blockbuster ca The Fan, Armageddon, Coyote Ugly, Desperado, Charlie’s Angels, Gone in 60 seconds intregesc oferta de programe pe care AXN o pune la dispozitie abonatilor sai.
AXN difuzeaza maratonul primei serii din Lost: Naufragiatii  dupa urmatorul program:
Sambata, 31 decembrie 2005 de la ora 19.40  -  primele 14 episoade
Duminica, 1 ianuarie 2006 de la ora 19:40  - urmatoarele 11 episoade

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells