Venom 2 a fost confirmat. Tom Hardy, Michelle Williams şi Woody Harrelson revin în distribuţie

de Cristina Grigore în 8 Ian 2019
Revenirea la cârmă a lui Ruben Fleischer nu a fost, deocamdată, anunţată

Cu 855 milioane de dolari obţinute din vânzarea biletelor în toată lumea, Venom a fost una dintre surprizele anului trecut în ceea ce priveşte adaptările de benzi desenate. Filmul a fost un hit în China - de unde au venit aproape 272 milioane de dolari din încasări - însă cei de la Sony nu s-au grăbit să anunţe o continuare, luând în calcul unele cronici negative şi moderatul succes la box office de pe teritoriul Statelor Unite.

Venom 2 a fost în sfârşit confirmat pe 7 ianuarie, scrie Deadline.com, astfel că Tom Hardy, Michelle Williams şi Woody Harrelson (Cletus Kasady/Carnage) îşi vor reînnoi contractele. De scenariu se va ocupa tot Kelly Marcel (Saving Mr. Banks, Fifty Shades of Grey, Cruella), ce a făcut modificări de ultim moment în povestea primului film.

La cârma producţiei este foarte posibil să revină Ruben Fleischer, mai ales că acesta s-a arătat interesat de o continuare. Momentan, Fleischer lucrează şi la sequel-ul lui Zombieland 2, iar următorul film Sony din universul Spider-Man este Morbius, astfel încât este puţin probabil să vedem Venom 2 mai devreme de 2021.

Exploreaza subiecte similare:

Venom, Tom Hardy, Michelle Williams, Woody Harrelson, Kelly Marcel, Ruben Fleischer

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Manusa pe 8 ianuarie 2019 11:30
Era de asteptat acest lucru, sa apara si o parte a doua. Totusi filmul a fost unul bun si a avut succes in box office, poate ca nu cel asteptat, dar a avut.
danny987 pe 8 ianuarie 2019 12:37
Mjie mi-a parut foarte slab filmul,si previzibil.Trebuia sa fie R rated cum au zis initial.Poate Carnage va da o nota mai intunecata partii secunde.
boghiu_andrei pe 8 ianuarie 2019 13:00
Manusa..Filmul nu a fost bun deloc. Asta e problema..E un film decent salvat de Tom Hardy, cum era de asteptat..Daca in sequel nu se axeaza pe o poveste buna..sunt fraieri. Dar cred ca nu le pasa, ei stiu ca banii oricum vin..
ddman pe 8 ianuarie 2019 17:35
Scuzati-mi interventia, dar Woody Harrelson a jucat in Venom si am fost eu orb de nu l-am observat? Cum sa zici ca acest actor revine in distributie?!
mihnea_aspru95 pe 8 ianuarie 2019 18:40
:))) a avut, da. For a brief moment, cum se spune. Uite-l - https://m.youtube.com/watch?v=WdKpDCwNzdc , cu fața lui de psihopat. Măcelu'. N-ai mai stat la aceste secvențe de final, de generic, poate. Mai era una la sfârșit de tot, cu animația de acum în cinematografe, Spider-Man: Into the Spider-Verse.
cavallioty pe 9 ianuarie 2019 16:09
erai la un google search distanta de a nu mai posta acest comentariu
cavallioty pe 8 ianuarie 2019 19:39
filmula nu a avut un succes moderat in SUA,era evident ca nu va avea incasarile lui Spiderman iar un total depeste 200 mil e mai mult de cat au sperat, Fleischer lucrează şi la sequel-ul lui Zombieland 2,adica lucreaza deja la Zombieland 3?
ddman pe 8 ianuarie 2019 20:09
Filmul nu a avut susccesul scontat sau filmul a avut un succes moderat... deci revine treaba cu filosoful:)
cavallioty pe 9 ianuarie 2019 16:14
nu stiu pe unde te-ai uitat tu dar pentru Venom asteptarile nu au fost de peste 200 mil iar totalul de aproape 860.Pentru un spin off asteptarile sunt mult mai mici fata de franciza din care a luat nastere iar Venom a incasat aproape cat Spderman 3 si Homecoming, asta nu este un succes moderat,este un succes.
spartacus pe 8 ianuarie 2019 20:01
Mie unul mi-a plăcut pe ansamblu, efecte speciale foarte reusite, Tom Hardy bun etc. Ce m-a nemultumit cel mai mult a fost apariția inutilă deoarece nu a fost defel explicată în vreun fel a lui Woody Harrelson. Pur și simplu a apărut in ultimele secunde din finalul filmului si... THE END !?!?!?
boghiu_andrei pe 8 ianuarie 2019 22:04
Inseamna ca nu prea ai urmarit filme pana acum:))Filme de la Marvel..Dc..Asta e un credits scene . O scena care anunta o continuare. Aia e si scopul ei. Chiar Woody ti-a spus care e rolul scenei:)) A spus o fraza care inseamna ..Venom 2 :)CARNAGE!:))Cauta pe google Carnage si iti apare acolo tot ce vrei sa stii:) Simplu.
cavallioty pe 9 ianuarie 2019 16:18
cam asta face si Olivia Steer,vorbeste fara sa cunoasca, dar pana la urma,vorba ta,este "parerea mea personala"
spartacus pe 9 ianuarie 2019 16:47
Cavallioty, vorbesti ca de obicei conform varstei adolescentine pe care o ai dupa cum te exprimi. Eu mi-am exprimat simpla părere vizavi de un personaj care nu a apărut defel in film si despre care nu ai cum sa intelegi cine/ce este. In celelalte secvente de final din filmele Marvel DC apar doar personaje care au mai apărut in filmul cu pricina și despre care ai idee ce reprezintă, ceea ce nu este cazul si la Venom cu acest ”Carnage”.
Un film este un eșec dacă trebuie să cauți apoi informati suplimentare pe Google sau in altă parte despre film sau un personaj al său, cum prostește spune și Boghiu_andrei. La un film făcut după o carte etc. nu este destinat exclusiv doar fanilor acelei cărți ca să inteleagă filmul, ci tuturor.
Si incă ceva ce am mai spus: aceasta este o rubrică de ”Comentarii/Păreri” unde oricine își poate spune opinia, fără să fie obligat să fie vreun profesionist în domeniu. Nici acum nu ati priceput asta?!?... Nu mă miră.

cavallioty pe 9 ianuarie 2019 17:12
"Un film este un eșec dacă trebuie să cauți apoi informati suplimentare pe Google sau in altă parte despre film sau un personaj al său" ramai la desene "vorbeste fara sa cunoasca" nu inseamna ca trbuie sa fi critic de film ci doar ca nu cunosti un vreun fel povestea din comics,mai bine stai in banca ta si nu mai comenta dedragul de a comenta,Romila s-a potolit,poti sa ii urmezi exemplul
boghiu_andrei pe 9 ianuarie 2019 18:22
Ce ai pățit Spartacus? Am spus prostește? Adică? Ce ti-am spus? Ai probleme baiatule .. Daca nu ești in stare sa iți dai seama de o scena amărată..de ce te mai uiți la filme? Ești penibil.Eu iți explic pe indelete, și tu mă jignești că așa ai tu chef..Bravo mă. Eu nu am căutat pe Google. Eu ți-am zis ție sa cauti, că vedeam că habar n-ai pe ce lume traiești..Nici nu am citit vreun comic book..Nu. Dar stiam cine e acel personaj. Pentru că sunt pasionat de filme și știu toate detaliile ..
cavallioty pe 10 ianuarie 2019 08:45
la sfarsitul lui Infinity War se face referire la Captain Marvel cu un simplu pager,in conditiile in care nu a mai aparut in vreun film Marvel inainte,asta este ideea,sa cresca interesul si curiozitatea ca sa te duci la cinema cand o sa apara un film cu personajul respectiv, si acum chiar iti spun ca esti paralel cu industria asta,faptul ca vezi si tu niste filme la cinema sau acasa nu inseamna ca trebuie sa iti lasi parerea ta de snob peste tot

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells