Valentine's Day va avea o continuare

de Răzvan Boboc în 10 Feb 2010
Valentine's Day va avea o continuare

Lungmetrajul Valentine's Day, care va fi lansat în cinematografe în următoarele săptămâni, va avea parte de o continuare, scrie Femalefirst.co.uk. Povestea din cel de-al doilea film se va petrece în preajma Anului Nou.

Comedia romantică, ce îi are în distribuţie pe Julia Roberts, Ashton Kutcher, Anne Hathaway, Patrick Dempsey, Bradley Cooper şi Jennifer Garner, va fi lansat vineri în Statele Unite, în ajunul Valentine's Day. În România, filmul va ajunge în cinematografe pe 19 februarie.

Producătorii sunt atât de siguri că filmul va avea succes încât au plănuit deja o continuare. Acţiunea noului lungmetraj se va petrece la New York şi va prezenta poveştile personajelor din primul film, dar de această dată în ajunul Anului Nou.

Regia se pare că va fi semnată tot de Garry Marshall, iar filmul va ajunge în cinematografe în 2011.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
badaryka pe 10 februarie 2010 10:53
IMI PLAC TEMELE ASTEA ROMANTICE...:D SI SPER CA AM SA-L VAD PE 19 CU IUBITUL MEU
Alex_S pe 10 februarie 2010 12:11
ce penibil...in RO ajunge pe 19 februrie. Nu isi mai are farmec filmul....trebuia sa se numeasca atunci Dragobete Day!!! :)) glumesc....de abia astept sa il vad si eu...multi actori buni!
jingsaw112 pe 10 februarie 2010 17:55
din secvente am vazut ca ar fi un film bun dar trailerul s-ar putea sa fie inselator. Totusi are niste actori de calibru mare, abia astept s-o vad pe Anne Hathaway.
hater pe 11 februarie 2010 10:14
ai uitat sa zici in distributie de biel si alba.. ai pus doar uratele
selena_ili pe 7 martie 2010 18:35
tare:):):):):):)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells