Trick or treat, give me some good... movies to eat

de Gloria-Mona Sauciuc în 31 Oct 2007
Trick or treat, give me some good... movies to eat

Incepand din seara aceasta, vrajitoare si fantome, strigoi si dovleci ciopliti, incantantii si... mai ales filme (cum altfel decat) horror ne asteapta pentru o petrecere cu tot dichisul, de Halloween. Trecand peste originile pagane ale sarbatorii, de astazi si inca o saptamana cel putin, cinematografele ne-au pregatit super-povesti de groaza.

Astfel, miercuri 31 octombrie, HALLOWEEN se sarbatoreste la Sala Union cu nu mai putin de sase filme ce vor rula pana dupa miezul noptii. Atfel, incepand cu ora 15,intr-un slalom horror- thriller vor fi proiectate: INCUBUS, din 1981, cu John Cassavetes in rol principal, Balul Vampirilor al lui Roman Polanski si veteranul din 1935: SEMNUL VAMPIRULUI cu Bela Lugosi - starul hollywoodian cu radacini romanesti.

Cityplexul a inaugurat o sala de cinema speciala pentru seria filmelor de groaza - astfel incat loc si oameni sa se impregneze de spiritul Halloween. Filmele vor rula saptamana aceasta si cealalta. Nu pierdeti: Hostel- caminul ororilor, The Ring Two, SAW II si III, Halloween si Zece semne rele, la Cityplex.

In seara de Halloween, Hollywood Multiplex Bucuresti Mall s-a pregatit cu cinci filme horror, concursuri de sculptura in dovleci, trucuri de magie si ghicit in Tarot. Incepand cu orele 19:00, cinematograful din Vitan va fi bantuit, timp de patru ore, de vrajitoare, schelete si alte creaturi intunecate care vor raspandi spiritul sarbatorii de Halloween in foaier, in sali si pe marile ecrane. Cei mai curajosi dintre spectatori nu vor fi uitati, jocul „Adevar sau provocare” ii va aduce pe doritorii de adrenalina fata in fata cu „incercarile” traznite ale lui Cap-de-Mort. Toti cei care vor trece probele cu succes vor fi recompensati cu premii pe masura. Surpriza serii va fi, insa, „Masa Vrajitorilor”, in jurul careia sunt asteptati toti iubitorii de film captivati de magie. Ei vor fi initiati in tainele Tarot-ului, ale incantatiilor si ale descantecelor care starnesc fiori celor vii si trezesc spiritele celor morti. Cei mai norocosi dintre ei vor primi carti de magie. La orele 22:00, odata cu lansarea maratonului filmelor horror, distractia se muta pe marile ecrane. Cinci povesti de groaza vor incepe la diferenta de numai 15 minute: Resident Evil: Disparitia (Resident Evil 2: Extiction) cu Milla Jovovich, Politist meserias (Hot Fuzz), Halloween (Halloween) cu Brad Dourif, Evadare din morti (Rise) cu Lucy Liu, si Hannibal: In spatele mastii (Hannibal Rising) cu Gaspard Ulliel.

Si Movieplex Cinema Plaza Romania din Bucuresti v-a pregatit, in avanpremiera speciala, ultimul film al seriei cu zombi: Resident Evil: Extinction, Hannibal Rising si Halloween (ambele interzise sub 18 ani), totul intr-un decor pe care si celtii l-ar aprecia, daca ar fi putut fi prezenti.

Daca va este mai la indemana unul dintre celelalte cinematografe, consultati programul nostru, pentru ca si acestea s-au pragatit cu filme horror in aceasta perioada.

Vorba aceea: Trick or treat, cinematografele chiar ne dau... some good movies to eat, de Halloween.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells