Trei Peter Parker vor salva lumea în Spider-Man 3. Alfred Molina revine ca Doctor Octopus

de Marina Florea în 9 Dec 2020
Tobey Maguire și Andrew Garfield revin în rolurile lui Spider-Man, alături de Tom Holland

Un clip care acum nu mai este public al Sony a alimentat ipoteza că Tobey Maguire și Andrew Garfield își vor relua rolul supereroului ce lansează pânze de paianjen în viitorul film Spider-Man 3, scrie cbr.com. Dacă revenirea celor doi, alături de protagonistul jucat de Tom Holland nu e anunțată oficial, Alfred Molina e confirmat ca Doctor Octopus în Spider-Man 3, scrie The Hollywood Reporter. Acesta din urmă va fi cel de-al doilea villain confirmat al filmului, după Electro.

Sony Channel Latin America a postat un video ce compila scene din trilogia originlă Spider-Man semnată de Sam Raimi, dar și din filmele Amazing Spider-Man al lui Marc Webb și Spider-Man: Homecoming plus Far From Home, semnate de Jon Watts. „Care este Spider-Man-ul tău favorit?” întreabă o voce în respectivul videoclip. „Nu trebuie să alegi - pentru că în Multiversul Marvel totul este posibil, orice se poate întâmpla” spune vocea, adăugând „în Spider-Man 3 e destul de posibil să îi vezi pe fiecare - da - pe cei trei Peter Parker salvând lumea împreună!”...

Benedict Cumberbatch și Jamie Foxx vor reveni ca Doctor Strange și Electro pentru Spider-Man 3 ce are acțiunea plasată înainte de evenimentele din Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Spider-Man 3 va avea premiera pe 17 decembrie anul viitor.

Din filmul semnat de Sam Raimi din 2004 Spider-Man 2 revine personajul omului de știință genial Otto Octavius. Jucat de Alfred Molina, îi dădea bătăi de cap eroului interpretat atunci de Tobey Maguire. Informația că Molina revine în rol era dată la finalul lunii trecute de thegww.com, care publicase imagini cu actorul pe platourile Spider-Man 3. Marți, 8 decembrie, anunțul în legătură cu Molina este făcut oficial.

Dr. Otto Octavius (Alfred Molina) este un genial om de știință a cărui activitate de o viață a fost dedicată experimentării folosirii fuziunii ca o nouă sursă de energie. Fermecător, vibrant și energic, Dr. Octavius era prezentat lui Peter - în filmul din 2004 - de către Harry Osborn (James Franco), șeful proiectelor Speciale la Oscorp, cel care sponsorizează cercetarea Doctorului Octavius.

Dr. Octavius, cu sprijin din partea soției sale, a muncit cu ambiție în laboratorul său de acasă, încercând să perfecteze teoria sa revoluționară a fuziunii. Dar când o demonstrație a creației sale eșuează îngrozitor, Dr. Octavius este supus unei transformări teribile- evoluând în puternicul, multitentacularul Doc Ock. În Omul Păianjen 2, talentatul și multilateralul Molina dădea viață acestui adversar puternic în mod terifiant. Este un dușman formidabil pentru omul Paianjen. Se poate cățăra pe ziduri mai rapid și mai bine decât Omul Păianjen.

Exploreaza subiecte similare:

Spider-Man 2, The Amazing Spider-Man, Spider-Man: Homecoming, Alfred Molina, Andrew Garfield, Tom Holland

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
ishmael pe 11 decembrie 2020 10:10
Jamie Foxx a fost slab in rolul Electro imo

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells