Trailer extins pentru Ghostbusters: Afterlife

de Marina Florea în 2 Aug 2021
Vânătorii de fantome: Moștenirea se va lansa pe marile noastre ecrane în luna noiembrie

Cel mai recent trailer al filmului Vânătorii de fantome: Moștenirea/Ghostbusters: Afterlife s-a lansat iar ce vedem este promisiunea unei antrenante aventuri destinate întregii familii, în stilul producțiilor marca Steven Spielberg, în care vânătorii de fantome poate că au vârste mai mici, însă par la fel de isteți și de simpatici pe cât erau predecersorii lor.

Filmul este un sequel direct al lui Ghostbusters (1984) și Ghostbusters II (1989), fiind semnat de regizorul Jason Reitman (fiul lui Ivan Reitman, cel care a regizat primele două pelicule din serie).

Afterlife va fi o continuare directă a filmelor din 1984 și 1989 și o va readuce în distribuție pe Sigourney Weaver drept Dana Barrett. Intriga se concentrează în jurul unei noi familii și aduce un omagiu celui care a inventat tehnologia de captare a teribilelor fantome, Egon Spencer. 

Fiica sa, interpretată de Carrie Coon (poate fi văzută acum pe marile noastre ecrane în filmul Cuibul), este acum o mamă singură, care se mută cu copiii săi, jucați de Finn Wolfhard (Stranger Things) și Mckenna Grace, într-un mic orășel de provincie, în casa dărăpănată care i-a aparținut lui Spencer și care ascunde multe dintre invențiile sale. Paul Rudd joacă rolul unui profesor din oraș, care le povestește copiilor istoria  „Vânătorilor de fantome”.

Filmul se va lansa pe marile noastre ecrane pe 12 noiembrie.

Exploreaza subiecte similare:

Ghostbusters: Afterlife, Steven Spielberg, Ghostbusters, Ghostbusters II, Jason Reitman, Ivan Reitman, Sigourney Weaver, Carrie Coon, The Nest, Stranger Things, Finn Wolfhard, Mckenna Grace, Paul Rudd

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells