Tom Hanks şi Julia Roberts iau viaţa de la capăt, pe scuter, în Larry Crowne

de Cinemagia în 30 Iun 2011
Tom Hanks şi Julia Roberts iau viaţa de la capăt, pe scuter, în Larry Crowne

Îndrăgiţii actori Tom Hanks şi Julia Roberts intră din 8 iulie în pielea a două personaje care reuşesc să se reinventeze şi să descopere o neaşteptată şansă în viaţă când totul părea pierdut.

Filmul va rula de vineri, 8 iulie, la cinematografele bucureştene: Hollywood Multiplex, Movieplex şi în reţeaua Cinema City din Bucureşti (Cotroceni şi Sun Plaza) şi din ţara: Cluj, Arad, Bacău, Brăila, Baia Mare, Timişoara şi Piteşti precum şi la Odeon Cineplex Cluj-Napoca.
 
Înainte de a fi demis, amabilul Larry Crowne (Tom Hanks) era angajatul model al unui hipermarket pentru care lucrase încă de când părăsise Marina. Dar acum, cu demisia în braţe, cu ipoteca neplătita şi neştiind cu ce să-şi ocupe timpul liber apărut pe neaşteptate, Larry nu are altă variantă decât să asculte sfatul bunilor săi prieteni şi vecini, şi să se întoarcă la şcoală, la colegiul de stat, ca s-o ia de la început.
 
Aici, Larry intră într-un grup pitoresc de studenţi - din care fac parte şi fermecătoarea Talia (Gugu Mbatha-Raw) şi prietenul ei, Dell (Wilmer Valderrama) - studenţi care vin la cursuri cu scuterele şi pe care îi uneşte speranţa într-un viitor mai bun. Spre marea lui surprindere, Larry face o adevărată pasiune pentru profesoară lui de oratorie, Mercedes
Tainot (Julia Roberts), care şi-a pierdut înflăcărarea pentru profesorat, aşa cum şi-a pierdut-o şi pe cea pentru soţul ei cel ratat, Dean (Bryan Cranston), dar pentru care Larry  va deveni o permanenţă sursă de inspiraţie.
 
Regia şi scenariul filmului sunt semnate de Tom Hanks, iar din distribuţie fac parte: Tom Hanks, Julia Roberts, Nia Vardalos, Bryan Cranston, Wilmer Valderrama şi Cedric the Entertainer.
 
Larry Crowne, care are toate motivele să creadă că viaţa lui a ajuns într-un punct mort, va învăţa o lecţie importantă: când crezi că ai pierdut tot ceea ce aveai de preţ, s-ar putea să descoperi un nou motiv pentru a trăi.
 
   
 
   
 
 
 

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Crist11 pe 30 iunie 2011 18:45
Abia astept "Îndrăgiţii actori Tom Hanks şi Julia Roberts" asta e tot ce conteaza ca filmul sa fie bun.
Mariusee pe 1 iulie 2011 01:40
Doar cand aud Tom Hanks si J.R Ma gandesc la ce e mai bun :)
alex_il_fenomeno pe 1 iulie 2011 14:44
o pereche de actori nemaipomenita ! mi-e greu sa cred ca nu este un film minunat !
xerses pe 1 iulie 2011 17:52
Cred ca vor fi grozavi.Amandoi sunt superprofesionisti.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells