Tom Cruise şi Adam Sandler se înclină în faţa jucăriilor

de Ştefan Dobroiu în 27 Iun 2010
Tom Cruise şi Adam Sandler se înclină în faţa jucăriilor

Conform estimărilor anunţate de studiouri, Povestea jucăriilor 3 a avut cele mai mari încasări în weekend în Statele Unite, întrecând premierele Knight and Day şi Grown-Ups.

Povestea jucăriilor a vândut bilete în valoare de 59 de milioane de dolari de vineri până luni, în timp ce comedia Grown Ups, cu Adam Sandler în rolul principal, a avut încasări de 41 milioane. Pe locul trei s-a clasat comedia de acţiune a cuplului Tom Cruise şi Cameron Diaz, cu 20,5 milioane USD.

Astfel, Povestea jucăriilor 3 ajunge la 226 de milioane încasate în întreaga lume, devenind al patrulea cel mai profitabil film al anului după Alice în Ţara Minunilor, Iron Man 2 şi Shrek Forever After, ultimul lansat la nivel mondial cu mult înainte de premiera românească.

Knight and Day (sau Întâlnire explozivă) se lansează în România pe 23 iulie, în timp ce Grown Ups (Oameni mari şi fără minte) are premiera la noi pe 27 august.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
mvpsebi pe 27 iunie 2010 23:29
mare branza..oricum toate cele 3 filme sunt niste porcarii..si totusi am sa incerc sa ma uit la ele..cine stie, poate am sa-mi schimb parerea..
adi pe 27 iunie 2010 23:41
pai ma boule.....de ce vb tu daca nici nu te-ai uitat la cele 2 parti...taci acolo...incapabilule
mvpsebi pe 27 iunie 2010 23:55
S-a gasit si asta sa se bage in seama..of lume, lume..ce ma distreaza distrusii acestia care cauta scandal..sa zicem ca m-am exprimat eu deficitar..nu ma refeream mai sfantule la seria Toy Story, ci la filmele despre care e vorba in articol (Toy Story 3, Knight and Day si Grown Ups)..si apropo am vazut Toy Story capabilule..
stefan_bjj pe 28 iunie 2010 01:15
nu va mai certati mai cinefililor
rifa pe 28 iunie 2010 01:52
lol cum sa zici ca toate filmele sunt niste porcarii cand nici nu le-ai vazut... iar TS3 trebuie sa fi inapt sa spui ca e o porcarie... despre celelalte doua habar nu am astept sa le vad ca sa-mi dau cu parerea...
mvpsebi pe 28 iunie 2010 02:38
..pt ca am vazut destule filme la viata ca sa-mi dau seama din trailer sau din plot care e porcarie si care nu..sigur, asta din punctul meu de vedere, poate pe unii dintre voi va fascineaza astfel de "filme"..cum am mai spus, astept sa le vad totusi, poate imi voi schimba parerea..nimic nu e batut in cuie..doar unii dintre voi, asa mai abti de fel, sunteti batuti in cap.
backtothefront pe 28 iunie 2010 15:03
baiate,recomand sa te uiti la toy sotry 3.nu o sa te plictisesti.si o sa plangi ca o fetita
vinci pe 28 iunie 2010 16:05
knight n day e naspa..date night,killers,the bounty hunter si akum knight se aseamana..actiune actiune,dar povestea unde o fii???deci nimik nou..shrek o dezamagire,grown ups--actorii buni dar povestea e cur..toy story pt fanii, dar foarte bun facut..cei de la pixar sunt cei mai buni..
victor_neo75 pe 28 iunie 2010 18:50
"Toy Story 3" face valuri in box-office-ul american (a incasat in doar 10 zile, aproape cat a incasat "Shrek Forever After" in aproape 6 saptamani) si la noi cam bate vantul la cinema. Se face atat reclama la televizor cu jucariile de la "Shrek Forever After" ca mi se face greata. Mai mult ca sigur o sa aiba la noi incasari duble sau triple fata de "Toy Story 3" !

"Toy Story" (1995) si "Toy Story 2" (1999) sunt niste bijuterii de animatii adresate atat copiilor cat si adultilor; personal, toate 3 sunt printre cele mai bune 10 animatii pe care le-am vazut vreodata. "Toy Story 3" merita mai multa atentie decat "Ice Age 3" de anul trecut sau chiar decat "How to Train Your Dragon" de anul acesta!

"Grown Ups" (premiera la noi taman pe 27 august) este o comedie cu Adam Sandler care nu a mai jucat totusi asa de bine de la "I Now Prounounce You Chuck & Larry" si "Reign Over Me" ambele din 2007 !

"Knight and Day" (premiera in 23 iulie la noi) seamana foarte mult cu alte filme pe aceeasi tema de actiune, comedie si ceva romantism ("The Bounthy Hunter", "Date Night" si "Killers"). Sunt curios doar daca si cuplul Tom Cruise/Cameron Diaz o fi mai reusit decat "Date Night", cel mai reusit dintre cele 3 mentionate mai sus !

Tzak pe 9 august 2010 23:52
@ mvpsebi : esti cam penibil, vrei sa te aplaudam ca nu ai vazut filmele si zici tu ca sunt porcarii ? Daca ai ajuns sa te lauzi cu asta esti probabil unul din acei prosti care stau noaptea cu ochelarii de soare pe ochi crezandu-se mai destepti ca noi deoarece soarele va rasarii peste cateva ore din nou si tu vei fi pregatit.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells