Thor: Love and Thunder a devenit cel mai slab cotat film dintre toate producțiile cu Thor

de Gloria Sauciuc în 3 Aug 2022
Clasamentul este făcut pe Rotten Tomatoes, agregatorul de cronici, ratinguri și opinii despre filme ale specialiștilor, dar și al publicului larg

Ratingul filmului Thor: Love and Thunder a coborât, puțin, sub nivelul lui Thor: The Dark World pe site-ul care centralizează recenziile, Rotten Tomatoes.

Acum, Thor:Love and Thunder are cel mai scăzut rating dintre toate filmele cu Thor din Marvel Cinematic Universe, pe Rotten Tomatoes. Ratingul filmului a scăzut la 65%, puțin sub Thor:The Dark World. Cel de-al doilea film este cotat la 66% pe site-ul de recenzii și, pentru mult timp, a fost filmul cu cel mai slab rating nu doar din seria Thor dar din întreaga colecție Marvel.

La ora actuală, cele mai slabe recenzii le are Eternals, cu un rezultat cumulat de 47%. Alte filme din seria Thor sunt ceva mai bine plasate. Dacă primul film Thor are 77%, predecesorul,  Ragnarok - semnat tot de Taika, are unul dintre cele mai bune ratinguri din serie, cu 93% de recenzii pozitive.

La box office, Thor:Love and Thunder a avut rezultate bune, cu peste 600 de milioane de dolari încasări globale. Totuși, răspunsul criticii la film a fost variabil.

Christian Bale și Natalie Portman au fost lăudați pentru rolurile lor. Și amploarea producției și nota de comic și de seninătate au fost lăudate. Totuși, filmul a avut și recenzii critice, pe măsură ce critica a notat lipsa de consecvență a scenariului, considerând până la urmă filmul inferior predecesorului său.

Aceste răspunsuri explică probabil motivul pentru ratingul în scădere pe Rotten Tomatoes. Rezultatul se bazează pe 406 de recenzii critice. Probabil mai multe recenzii urmează, și mai e puțin loc pentru îmbunătățirea rezultatelor. Este improbabil să  mai fie creșteri ale cotei, acum că filmul se apropie de o lună trecută de la lansare.

 

Exploreaza subiecte similare:

Thor: Ragnarok, Eternals, Thor: The Dark World, Thor: Love and Thunder

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Serban9807 pe 3 august 2022 14:32
Fals, filmul are in acest moment 66%, nu 65.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells