The Butler întrece la box-office o comedie, un film de aventură şi un horror

de Cristina Grigore în 26 Aug 2013
The Mortal Instruments: City of Bones, The World’s End şi You’re Next nu au reuşit să îi detroneze pe Forest Whitaker şi Oprah Winfrey

Drama biografică The Butler, în regia lui Lee Daniels (Presious, The Paperboy, Shadowboxer), avându-i în rolurile principale pe Oprah Winfrey şi Forest Whitaker, a reuşit să îşi menţină prima poziţie în topul încasărilor nord-americane din acest sfârşit de săptămână, adăugând alte 17 milioane de dolari celor 52 de milioane încasate până acum în SUA. Filmul este deja profitabil, cheltuielile de producţie situându-se la 30 de milioane de dolari.

Pe locul doi în top a rămas We’re the Millers, cu 13,5 milioane de dolari încasări, urmat de prima nou-intrare a săptămânii, The Mortal Instruments: City of Bones, cu 9,3 milioane de dolari. Adaptarea primului roman din seria The Mortal Instruments semnată de Cassandra Clare a costat 60 de milioane de dolari şi urma să dea startul unei francize. Ţinând cont de încasările slabe ale lui City of Bones, e puţin probabil să vedem acum o continuare a seriei pe marele ecran.

Pe locul patru intră The World’s End, comedia lui Edgar Wright (Shaun of the Dead, Hot Fuzz), în care apar Simon Pegg, Nick Frost şi Martin Freeman. Filmul a încasat în acest week-end 8.9 milioane de dolari, însă are şanse să devină profitabil, căci cele 16 milioane încasate internaţional sunt de ajutor în trecerea barierei de 20 de milioane de dolari, bugetul de producţie al comediei.

După Planes (8,5 milioane de dolari) şi Elysium (7,1 milioane de dolari) intră pe locul şapte horror-ul You’re Next (7 milioane de dolari). Este urmat în clasament de Percy Jackson: Sea of Monsters (5,2 milioane), Blue Jasmine (4,3 milioane) şi Kick-Ass 2 (4,2 milioane de dolari).

Exploreaza subiecte similare:

The Butler, Lee Daniels, Oprah Winfrey, Forest Whitaker, We're the Millers, The Mortal Instruments: City of Bones, The World's End, Edgar Wright, Simon Pegg, Nick Frost, Martin Freeman, Planes, Elysium, Percy Jackson: Sea of Monsters, Blue Jasmine, Kick-Ass 2, You're Next

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
shauki pe 26 august 2013 11:23
Exista vreo sansa sa vedem The Butler si-n Romania?
MikkaelWolfganger pe 26 august 2013 13:56
Aproape sigur!Si daca prin reducere la absurd nu va fi achizitionat in viitorul apropiat de o casa de distributie, dupa Oscarurile de anul viitor, va ajunge sigur si in Romania.
vladimir84 pe 26 august 2013 15:32
Forest Whitaker a jucat in multe filme bune(The Last King of Scotland, Vantage Point, The Experiment, Ghost Dog The way of the samuray), dar cu acesta chiar a dat lovitura.
DeadSea07 pe 26 august 2013 16:23
As vrea sa apare si in romania filmul asta
marius_em pe 26 august 2013 16:38
Din toata pleiada vreau sa vad The World's End. Probabil singurul care nu va rula la noi. The Butler e pe cai mari pentru ca Oprah.
alex_il_fenomeno pe 30 august 2013 14:19
Chiar surprinzator...Sa vedem ce va fi.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells