Ţestoasele Ninja revin pe marile ecrane. Al treilea film al seriei, produs tot de Michael Bay

de Cristina Grigore în 21 Iun 2018
A fost ales deja scenaristul care va continua aventurile popularelor personaje

Printre supereroi, mutanţi şi roboţi uriaşi îşi fac loc pe marile ecrane şi Ţestoasele Ninja. Unele dintre cele mai îndrăgite personaje animate ale anilor ’80 - ’90 nu au fost ocolite până acum nici de producătorii de film, cele mai recente aventuri ale Ţestoaselor datând din 2014 şi 2016 – au fost produse de Michael Bay şi i-au avut în distribuţie cu Megan Fox, Will Arnett (dar şi şi Tyler Perry, Stephen Amell).

Potrivit TheHollywoodReporter.com, studiourile Paramount au decis să facă un al treilea film al seriei Teenage Mutant Ninja Turtles şi au angajat deja scenaristul care se va ocupa de poveste – Andrew Dodge (a lucrat la comedia lui Jason Bateman, Bad Words).

Filmul anunţat nu are încă un titlu oficial. Dintre producători va face parte, şi de această dată, Michael Bay. Teenage Mutant Ninja Turtles şi Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows au obţinut, în total, 738 milioane de dolari la box office-ul international. Nu este clar, totuşi, dacă filmul va fi o continuare direct a celor anterioare, sau va încerca o revitalizare a francizei (îşi va relua oare Megan Fox partitura?).

Exploreaza subiecte similare:

Michael Bay, Megan Fox, Will Arnett, Tyler Perry, Stephen Amell, Teenage Mutant Ninja Turtles, Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows

Alte știri din cinema

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Părerea ta

Spune-ţi părerea
boghiu_andrei pe 22 iunie 2018 00:40
Fix ce aveam nevoie..Nu puteam fara aceasta a 3-a parte,
ishmael pe 22 iunie 2018 09:47
nu stiu de ce nu reusesc sa faca in film decent de actiune cu aceste personaje misto. la ce incasari au avut primele doua parti, ma mir ca se mai gandesc la o a treia parte.
mihnea_aspru95 pe 23 iunie 2018 23:42
Good one... fix de ce aveam nevoie :)). Nu-mi vine să cred că văd știrea asta, speram să am doar o halucinație, dar n-a fost să fie.
Dimz pe 30 iunie 2018 15:28
Perfect. Acum stiu la ce sa nu ma uit.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells