Sylvester Stallone: "The Expendables 2 seamănă cu un campionat de box la categoria grea"

de Cinemagia în 31 Aug 2012
Sylvester Stallone: "The Expendables 2 seamănă cu un campionat de box la categoria grea"

The Expendables 2 are premiera vineri, 31 august, în cinematografele de la noi. Echipa eroilor de sacrificiu intră în forţă în scenă - trebuie să salveze pe cineva de la tortură şi ucidere, pe undeva în Nepal.

Şi pentru că atunci când intervin într-o asemenea situaţie, băieţilor lui Barney nu le place discreţia, filmul e un şir de scene cu explozii, cu împuşcături şi cu grămezi de morţi, cu platouri de filmare distruse şi cu nelipsitul avion vechi de cincizeci de ani cu care eroii se strecoară în tabăra duşmanilor.

Sylvester Stallone dă câteva lămuriri cu privire la acest al doilea film Expendables, într-un interviu, pe care îl redăm mai jos.

Cum crezi ca va percepe publicul personajele din Eroi de sacrificiu 2?

Sylvester Stallone: Cred că personajele din Eroi de sacrificiu 2 vor prinde la public pentru că se întorc în timp, într-un moment în care eroii erau oameni normali, în carne şi oase, fără abilităţi extraordinare, în afară de dorinţa de a supravieţui şi de a învinge, chiar şi cu riscul de a-şi pierde propria viaţă. Audienţa se poate identifica cu personajele tocmai pentru că sunt oameni ca ei, normali şi reali.

Care a fost obiectivul principal al celui de-al doilea film din seria Expendables?

Sylvester Stallone: Pentru acest film am vrut să ridicăm chiar mai mult ştacheta. Un aspect important a fost să adunăm acest grup impresionant de actori, o premieră pentru cinematografie. Prin urmare, am avut parte de multă energie şi masculinitate pe acelaşi ecran, lucru pe care nu-l mai văzusem de ceva vreme. În plus, actorii din film nu sunt feţe necunoscute, fiecare şi-a construit un grup de fani de-a lungul timpului, uneori de-a lungul a 20 sau 30 de ani.

Ce au in comun personajele din Eroi de sacrificiu 2?

Sylvester Stallone: Toţi decid să îşi pună propriile vieţi pe planul doi, pentru o cauză nobilă, iar ceea ce se petrece este o bătălie remarcabilă a binelui împotriva râului, la care am adăugat ingrediente-cheie: Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis şi Chuck Norris. Toate aceste personaje se potrivesc perfect împreună.

Jean-Claude Van Damme îl joacă pe Vilain, adversarul tău din film. Cum ţi s-a părut această confruntare, pe care publicul o aşteaptă de ani buni?

Sylvester Stallone: Cred că publicul va fi luat prin surprindere de Vilain, care este hotărât să ne distrugă, chiar cu riscul autodistrugerii. Nu-i pasă de nimic, este oarecum neînfricat din acest punct de vedere. În cele din urmă, când Villain şi Barney se întâlnesc faţă în faţă, începe o luptă spectaculoasă, până în ultimul moment. Acţiunea filmului seamănă cu un campionat de box la categoria grea, pe care nu ai fi crezut niciodată că o să îl vezi. Aduci doi tipi pensionaţi şi le spui "Hai să vedem, odată pentru totdeauna, de ce sunteţi în stare".

Care crezi că este secretul unui adevărat erou de acţiune?

Sylvester Stallone: Eroi de sacrificiu 2 are toate ingredientele necesare ca publicul să se identifice cu acţiunea şi personajele. Poate tocmai faptul că personajele nu sunt perfecte atrage oamenii, care vor gândi: “Pot să-l accept pe tipul acesta, pentru că este o persoană normală, face şi greşeli, dar este abordabil şi real".

Cum a fost atmosfera pe platoul de filmare, cu atâtea vedete adunate în acelaşi loc?

Sylvester Stallone: Acest film poate fi atât începutul, cât şi sfârşitul unei ere. Este foarte special, pentru că nu s-a mai făcut aşa ceva până acum, şi nici nu o să mai vedem ceva similar în curând. Toţi actorii din Expendables 2 au avut o carieră strălucită şi simplul fapt că am reuşit să îi adunăm pe toţi laolaltă este un miracol.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
yasmine_kiss pe 1 septembrie 2012 19:01
tot respectul meu pentru acesti actori!!!
Netricsa pe 2 septembrie 2012 16:38
Nu cred ca o sa mia vedem vreun film de ganul asta si calitatea asta multi ani ,doar daca nu apare si partea a 3,
lukassyno pe 10 septembrie 2012 10:33
cred ca e ideea filmului este una dintre cele mai tari cu atatea actori cunoscuti,super tare!
alex_il_fenomeno pe 13 septembrie 2012 12:20
sper sa ii impartasim toti parerea .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells