Sudiourile Paramount aduc pe marile ecrane un SF în vena lui Tron

de Cristina Grigore în 15 Iun 2012
Sudiourile Paramount aduc pe marile ecrane un SF în vena lui Tron

Încă de la lansarea romanului Snow Crash, al lui Neal Stephenson, studiourile Paramount au achiziţionat drepturile de producţie în vederea realizării unui film inedit, a cărui acţiune are loc într-un viitor dominat de un capitalism anarhic, în care realitatea virtuală are un rol covârşitor.

Potrivit Deadline, Paramount a încredinţat scaunul regizoral celui ce a adus pe marile ecrane Attack the Block, Joe Cornish. El va fi şi cel care va adapta povestea din Snow Crash, plasată într-un incert deceniu viitor, în care lumea este împărţită nu în guverne şi state, ci mai degrabă între oraşe-stat conduse de corporaţii şi alte întreprinderi private (restul aparţinând Mafiei).

În centrul acţiunii se află Hiro Protagonist, cel care va face tot ce îi stă în putinţă pentru a opri un virus (numit Snow Crash) din Metaverse - un succesor al Internetului bazat pe realitatea virtuală – care ar putea distruge întreaga civilizaţie.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alexcoj93 pe 15 iunie 2012 12:47
mda... si ce treaba are cu Tron ca ala era complet in lumea virtuala asta seamana mai mult cu Tekken tehnologizat(pt cei care au vazut filmul) fara scene de fighter, bazandu-se pe oprirea unui virus care iar imi aduca aminte de un film dinainte de anii `90 cu Don `The Dragon` Wilson
alexcoj93 pe 15 iunie 2012 12:56
pardon din 2004 Sci-Fighter
alex_il_fenomeno pe 9 iulie 2012 17:36
pare destul de complex ...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells