Steven Spielberg vrea un Robopocalypse mai ieftin şi cu o abordare mai personală

de Cristina Grigore în 11 Ian 2013
Steven Spielberg vrea un Robopocalypse mai ieftin şi cu o abordare mai personală

După ce mai mulţi ani s-a luptat să aducă pe marele ecran adaptarea romanului lui Daniel H. Wilson, Robopocalypse, se părea că Steven Spielberg este pe cale să amâne din nou producţia filmului - care ar fi trebuit să înceapă filmările spre sfârşitul acestei luni - datorită unor probleme legate de scenariu şi finanţare. Iată însă că, potrivit ultimelor declaraţii ale cineastului, preluate de Entertainment Weekly.com, filmul îşi va găsi totuşi drumul spre marele ecran, după câteva ajustări.

„Am ajuns la concluzia că filmul costă prea mult”, a spus Spielberg. „Astfel că am găsit o modalitate mai bună de a vinde povestea lucrând un pic la partea economică, adoptând în acelaşi timp un ton ceva mai personal. Am început să lucrez la un nou scenariu şi vom pune în curând pe picioare filmul”, a mai explicat cineastul, care a ţinut să menţioneze că întârzierea producţiei nu va depăşi, în opinia sa, opt luni.

Robopocalipse - în care rasa umană va trebui să ţină piept unei apocaliptice revolte a roboţilor - va trece aşadar de data stabilită iniţial pentru lansare – 25 aprilie 2014 – urmând să ajungă în cinematografe spre finalul anului, cel mai probabil în luna octombrie. În distribuţia filmului au fost anunțați până acum Chris Hemsworth, Anne Hathaway şi Ben Wishlaw.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
rizea.alex70 pe 11 ianuarie 2013 16:59
Sper sa faca acest film pana la urma...dupa parerea mea este un film foarte promitator in primul rand datorita lui Spilberg si in al 2 lea datorita distributiei.
darayawaus pe 13 ianuarie 2013 13:31
"Promitator in primul rand datorita lui Spi(e)lberg", zici tu? Dragul meu Alex, sa-ti spun un secret: daca scenariul e prost adaptat, filmul va fi prost, indiferent de regizor. Sau de distributie. Sa nu-mi spui ca tu vrei sa vezi un film prin prisma calitatilor regiei, ca nu te cred.
alex_il_fenomeno pe 15 februarie 2013 18:47
Pe mana lui mergem toti, avand in vedere la viziunea pe care o detine.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells