Starul lui Transformers: Age of Extinction, dorit în noul Star Wars

de Cristina Grigore în 19 Feb 2014
Actorul Jack Reynor se alătură lungii liste de actori atașați proiectului

Mai sunt câteva luni până la apariția în cinematografe a lui Transformers: Age of Extinction și până când îl vom vedea pe Jack Reynor,  înlocuitorul lui Shia LaBeouf în franciză. Actorul de 22 de ani, are un rol central în reboot-ul lui Michael Bay și, potrivit TheGuardian.com, va apărea în relansarea unei alte francize celebre: Star Wars: Episode VII.

Asa cum menționează și cei de la Aintitcool.com, Reynor a fost invitat să facă parte din distribuția lui Episode VII, însă rolul lui nu a fost dezvăluit. Acesta se alătură astfel unei lungi liste de nume celebre atașate proiectului: Gary Oldman, Saoirse Ronan, Zac Efron, Michael B. Jordan, dar și, Chiwetel Ejiofor, Benedict Cumberbatch, Simon Pegg, alături de Jesse Plemons, unul dintre actorii din Breaking Bad.

Reynor, născut în Statele Unite, dar crescut în Irlanda de la vârsta de doi ani s-a îndreptat spre actorie în 2000, când a avut o scurtă apariție în drama irlandeză Country. Au urmat roluri în Dollhouse (ce a debutat la Festivalul de Film de la Berlin) și aclamatul What Richard Did, unde a fost văzut și remarcat de Michael Bay.

Star Wars: Episode VII va începe filmările anul acesta, la Londra. Lansarea filmului este stabilită pentru 2015. Și-au anunțat revenirea și starurile trilogiei originale: Mark Hamill (Luke Skywalker), Carrie Fisher (Princess Leia) și Harrison Ford (Han Solo), însă deocamdată, R2-D2 este singurul personaj a cărui apariție a fost pe deplin confirmată.

Exploreaza subiecte similare:

Transformers: Age of Extinction, Jack Reynor, Shia LaBeouf, Michael Bay, Star Wars: Episode VII, Gary Oldman, Saoirse Ronan, Zac Efron, Michael B. Jordan, Chiwetel Ejiofor, Benedict Cumberbatch, Simon Pegg, Jesse Plemons, Breaking Bad, What Richard Did, Mark Hamill, Carrie Fisher, Harrison Ford, actor

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells