Star Wars: The Acolyte o distribuie pe Dafne Keen, cunoscută pentru rolul din Logan

de Gloria Sauciuc în 4 Nov 2022
Serialul are acțiunea plasată cu aproximativ un secol înainte de evenimentele din Star Wars: Episodul I - Amenințarea fantomei.

Dafne Keen, micuța actriță din Logan și serialul His Dark Materials, a semnat un acord pentru a face parte din distribuția noului film The Acolyte, producție live-action din seria Star Wars.

Așa cum anunță Jeff Sneider în podcstul The Hot Mic, Keen la ora actuală „bate palma” pentru a face parte din distribuția lui The Acolyte, care are acțiunea plasată cu aproximativ un secol înainte de evenimentele din Star Wars: Episodul I - Amenințarea fantomei.

The Acolyte este un mystery-thriller ce va duce publicul într-o întreagă galaxie de secrete tenebroase și de puteri întunecate care caută să se afirme

Sneider se justifică spunând că așteaptă o confirmare oficială legată de distribuirea actriței în următoarele săptămâni. Sneider, cu siguranță, a avut o perioadă bună în ceea ce privește alegerea actorilor, mai ales când vine vorba de filme Disney importante, scrie cbr.com.

De curând, anunțat vestea că Harrison Ford în va înlocui pe defunctul William Hurt în rolul lui Thaddeus „Thunderbolt” Ross în Marvel Cinematic Universe. La nu mult timp după, a anunțat că Studiourile Marvel dezvoltă un nou serial original Disney+ intitulat Vision Quest, o continuare la Wanda Vision.

Star Wars: The Acolyte va avea premiera pe platforma Disney+

Anunțat în decembrie 2020, The Acolyte este descris drept „un mystery-thriller ce va duce publicul într-o întreagă galaxie de secrete tenebroase și de puteri întunecate care caută să se afirme...”

Serialul este plasat în ultimele zile ale Înaltei Republici din Star Wars. Showrunner va fi Leslye Headland (Russian Doll) , care va dezvolta filmul împreună cu Rayne Roberts de la Lucasfilm. Kate Herron (Loki) va semna regia.

The Acolyte o are în rolul principal pe Amandla Stenberg (The Hunger Games). În completarea noii venite Keen, din distribuție mai fac parte Jodie Turner-Smith (Queen & Slim), Lee Jung-jae (Squid Game), Manny Jacinto (The Good Place) și Charlie Barnett (Russian Doll). Producția ar fi demarat în Marea Britanie în octombrie 2022.

The Acolyte va fi difuzat în streaming pe Disney+, deși nu are deocamdată o dată pentru premieră.

Exploreaza subiecte similare:

Amandla Stenberg, Dafne Keen, Logan, His Dark Materials

Alte știri din cinema

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells