Star Trek 4 îl va avea la cârmă pe creatorul și scenaristul serialului Fargo

de Cristina Grigore în 21 Nov 2019
Noah Hawley va dirija echipa de pe Enterprise în noile sale aventuri

Studiourile Paramount au confirmat producția celei de-a patra părți a francizei Star Trek, în care vom revedea în noi aventuri spațiale echipajul format din James T. Kirk (Chris Pine), Spock (Zachary Quinto), Uhura (Zoe Saldana), Montgomery Scott (Simon Pegg) și Docotr McCoy (Karl Urban).

Potrivit deadline.com, problemele care au făcut anul trecut compania să anunțe că amână Star Trek 4 au fost rezolvate. Creatorul serialului Fargo, Noah Hawley, a fost anunțat ieri la cârma peliculei, însă cei de la Paramount nu au oferit și detalii legate de scenariu (de care se va ocupa tot Hawley).

Singura confirmare a fost legată de faptul că povestea sequel-ului nu va interfera cu cea a spin-off-ului Star Trek dezvoltat de Quentin Tarantino (la care colaborează și cu J.J. Abrams).

Cineastul ales, creator și scenarist al apreciatelor seriale Legion și Fargo, a debutat anul acesta în regia de film cu drama SF Lucy in the Sky. Are în palmares un premiu Emmy, câștigat în 2014 pentru miniseria Fargo.

Star Trek este una dintre cele mai apreciate și de succes francize de la Hollywood - fiecare dintre filmele seriei au obținut peste 84 de procente pe agregatorul de review-uri de film Rotten Tomatoes.

Primele două filme - Star Trek (2009) și Star Trek Into Darkness (2013) - au fost regizate de J.J. Abrams, în vreme ce de Star Trek Beyond s-a ocupat Justin Lin (cunoscut pentru lucrul la o altă franciză celebră – Fast & Furious).

Exploreaza subiecte similare:

Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Simon Pegg, Karl Urban, Noah Hawley, Fargo, Quentin Tarantino, J.J. Abrams, Legion, Lucy in the Sky, Star Trek, Star Trek Into Darkness, Star Trek Beyond, Justin Lin

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells