Star Trek Into Darkness

(2013)

Star Trek: În întuneric 3D

Poster Star Trek Into Darkness Postere Star Trek Into Darkness

Sinopsis Star Trek Into Darkness

Mai mult
Star Trek Into Darkness 3D trl

În vara lui 2013, inovatorul regizor J.J. Abrams va aduce pe marile ecrane filmul În Întuneric, un thriller de acțiune expoziv. Când echipajul lui Enterprise este chemat înapoi acasă, află că o putere de neoprit a instituit teroarea din interiorul propriei lor organizații, aruncând în aer întreaga flotă alături de tot ceea ce reprezenta ea și lăsând lumea noastră într-o situație de criză.

Având propriile conturi de reglat, Căpitanul Kirk pornește o vânătoare de capete…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.7
Vezi pe Hbo MaxVezi pe Sky Showtime
O nominalizare Oscar, 2 nominalizări BAFTA
Vezi toate premiile

Caseta tehnică

AKA

  • Star Trek XII

Produs de

Bad Robot

Tip Ecran

3D, IMAX 3D

Distribuitorul international

Paramount Pictures

Distribuit in Romania de

Ro Image 2000

Țara

SUA
Film disponibil pe DVD, Blu-ray în România

Box office Star Trek Into Darkness

Weekend premieră (13.05.2013)
  • Loc 2
  • Spectatori 28.161
  • Încasări (RON) 659.788,56
Total
  • Spectatori 65.081
  • Încasări (RON) 1.399.981,21
  • Încasări (USD) 414.883,41

Părerea criticului

Gloria pe 11 Mai 2013 23:01
Iti taie respiratia
Star Trek Into Darkness rulează în regim de avanpremieră în cinematografele cu tehnologie 3D din toată ţara şi pe ecranul IMAX din Bucureşti, oferind un spectacol vizual care îţi taie răsuflarea şi o poveste cu multe twisturi, acţiune cât să nu lase actorii să-şi tragă sufletul vreo clipă, multă tensiune şi personaje complexe.

În 2009, J.J. Abrams - creatorul seriei Lost, regizorul lui Misiune: Imposibila III şi a lui Super 8 - resuscita franciza Star Trek, nu doar readucând seria la viaţă, ci dându-i un suflu nou. A reuşit asta fără să îi aplice o transformare radicală. A reuşit să-l facă pur şi simplu bun, mai mult - un film mainstream, salvându-l de la statutul filmului de nişă. Ce înţelegeam atunci, şi ni s-a confirmat cu ocazia avanpremierei lui Into Darkness, este că regizorul nu face parte din grupul fanilor împătimiţi… citeşte

19 4
dido pe 21 august 2013 20:08
Excelent finalul cronicii tale si bine punctat,eu am simtit acea nostalgie de vechi fan al serialului Star Treck si bineinteles ca am murmurat si eu celebrele cuvinte...

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
VampiresOnly pe 30 Decembrie 2012 18:57
Benedict
Ma bucura foarte tare ca Benedict Cumberbatch primeste oferte din ce in ce mai importante! Dupa rolul absolut perfect si foarte complicat al lui Sherlock Holmes in serialul " Sherlock" difuzat de BBC , urmeaza acest rol de personaj negativ din cate imi dau seama din trailer. Sincera sa fiu nu m-au atras niciodata filmele din seria Star Trek insa pe acesta, doar pentru simplul fapt ca joaca Benedict in el, sunt sigura ca o sa-l iubesc. Abia astept sa apara, insa pana pe 17 mai 2013 mai e ceva.
22 6
VampiresOnly pe 23 mai 2013 21:27
Asadar, dupa acest comentariu de acum 5 luni sunt in stare sa ma pronunt in legatura cu filmul. Si ce pot spune, a fost o explozie. Rareori sunt filme care ma tin "activa" in 2 ore (gen The Sixth Sense si Titanic), Star Trek Into Darkness s-a numarat printre ele. A fost realizat impecabil, efectele vizuale sunt incredibile, iar modul de regizare genial. Povestea filmului te tine ca intr-o vraja, iar Benedict a fost spectaculos in rolul lui Khan, pur si simplu nu te mai saturi de el. Asadar, un film foarte bun, scene amuzante, actiune si suspans. Felicitari, unul dintre filmele mele preferate!
Sergiu.Lobont pe 9 octombrie 2013 03:07
azrail... in cinematografie nu prea conteaza finalul ci modul in care se ajunge la acel final.
avatar_7 pe 27 Mai 2013 20:43
Star Trek
Desi nu am fost un fan al serialului Star Trek pot spune ca acest film este de dreptul genial, cu niste efecte incredibile , pot spune ca a meritat timpu si merita vazut:).
17 4
DonaldDuck pe 14 Aprilie 2013 03:21
Aducerea la numitor
Ceea ce m-a incantat in vechile versiuni ale filmelor si serialelor Star Trek a fost iesirea din tiparele filmelor SF din acele vremuri, respectiv razboaie chipurile supertehnologizate, cu un fir narativ mai mult sau mai putin important, dar presarate generos cu violenta si efecte speciale (tipar parodiat in mod excelent in Atacul Martienilor - 1996 - regizat de Tim Burton). De fapt, practic majoritatea filmelor SF se incadreaza in acest tipar si in sensul asta avem filmele din seriile recente Star Wars, Terminator, Transformers si chiar si Avatar si Independence Day, ca sa nu le pomenesc decat pe cele mai cunoscute.
Probabil de aceea Gene Roddenberry la vremea respectiva si-a propus o alta abordare a genului si anume evitarea conflictului prin inteligenta. Serialele si filmele din seria Star Trek n-au excelat prin dinamism si efecte speciale, dar ele se adresau mintii si… citeşte

14 5
ywana pe 30 aprilie 2013 01:07
Tind sa fiu de acord cu tine, DonaldDuck. Daca e ca si primul, nu e Star Trek adevarat. Un film comercial, marca JJAbrams, care se vinde foarte bine si care a cam masacrat spiritul Star Trek. Dar cine nu a crescut cu adevaratul Star trek, nu poate sa priceapa. Tousi, astept sa-l vad pana sa fac mai multe comentarii.
dido pe 21 august 2013 20:11
Uaaauu!Foarte bun comentariul tau,subscriu!
TinRin pe 18 Mai 2013 15:18
cu dedicatie speciala pentru fani Star Trek
Foarte pe scurt : Mergeti de va minunati si va bucurati de un film care te tine pe varf de scaun de lla inceputaa pana la sfarsit. Reteta de succes este simpla, presarata cu umor, cu efecte speciale si o actiune al unui film demn de renumele seriei. Un detaliu important: Nu va lasati indusi in eroare de trailer - nu arata mai nimic din adevarata actiune a filmului. Voi mai merge inca o data sa il vad.
10 4
Alexandru_G pe 14 Mai 2013 16:00
FA-BU-LOS
L-am vazut aseara la IMAX...este probabil cel mai interesant film star trek de pana acum. Nu stau sa povestesc filmul, a facut cineva acest lucru, vreau doar sa spun un sincer FELICITARI regizorului, actorilor si tuturor celor care l-au adus la cinema.
Ce m-a surprins este povestea filmului care se leaga cu precedentul din 2009 cat si cu, si aici este surpriza, cu serialul Star Trek : Enterprise. Acum, JJ Abrams a reusit sa "lege" una din povestile din serial cu filmul....fascinant pentru un star-trekist :)
Actiunea filmului te cuprinde din prima secunda si te tine in scaun cu ochii atintiti prin superbii ochelari IMAX pana la sfarsit. Actiune, drama, iubire, dramatism...FA-BU-LOS

10 5
legolas05 pe 21 Ianuarie 2013 16:16
Exact cum ma asteptam,un film genial,mi-a placut foarte mult,Benedict Cumberbatch joaca exceptional.Unul dintre cele mai frumoase filme ale acestui an.
10 5
wildinthecountry pe 14 Mai 2013 08:50
x
Un film SF bun.
Numai bun de vazut la cinema
Efecte speciale de calitate, poveste ok..Filmul te tine pe scaun de la inceput pana la sfarsit.
Nu am observat momente moarte in pelicula.Tensiunea este bine dozata.
Benedict Cumberbatch a fost foarte convingator in rol de villain.
Nota finala 7/10....

10 7
nextstalker pe 31 Mai 2013 14:24
un fan star trek
tocmai am vazut Star Trek Into the Darkness.

sorry, nu sunt deloc de acord cu toti care au postat comentarii pozitive.
dar cred ca este loc pt toti pe lume, nu?

sumaru' meu arata cam asa: bullshit, bullshit, bullshit. slab, slab si f slab...

- actorii f misto alesi, mai putin principalul. nu stiu in ce reclame l-am mai vazut dar pare f cunoscut. si este un f slab actor tipu'... deci a stricat ce se mai putea strica dintr-un film cu mari asteptari si un scenariu de kkt

- povestea... LAIM, pana si serialele de pe AXN sunt mai inteligente.
cum spuneam e de doi bani. nu as recomanda filmul nici macar gratis. e pierdere de timp.
decat daca ramane singurul lucru de facut cat timp alergi pe banda la sala.... si asta cu poate.

pacat, speram sa spele "pacatele" pt cat de slab a fost cel din 2009. si nu in maniera "putem si mai rau"...

10 20
serbanflorinroberto pe 16 aprilie 2014 22:16
hai sa zicem doar: NEINTERESANT
CosminHorrorMaster pe 19 Aprilie 2012 19:04
Cred ca o sa fie la fel de bun ca si prima parte. O astept cu nerabdare!
8 2
Ovidiu239 pe 29 decembrie 2012 12:15
Cum se numeste prima parte?
CosminHorrorMaster pe 31 decembrie 2012 00:22
Star Trek? lol...
Melanii1999 pe 02 Iunie 2013 21:10
Un film grozav asta pot sa spun despre noul star trek are de toate ; o poveste buna,efecte grozave ,tipul rau care ii zapaceste si incep sa lupte ei intre ei=un film foarte bun ,chiar daca atunci cand 'moare' Kirk pare ca au sticat tot filmul si chiar iti vine sa plangi intorsatura prin care il salveaza pe Kirk face toti banii deci nu ezitati sa mergeti sa il vedeti dak nu l-ati vazut inca :)
8 3
KAPPACS pe 18 Mai 2013 21:40
Colosal
Acest film este colosal si foarte frumos , rog toti oamenii sa il vada :)
8 5
constanta pe 20 Mai 2013 10:39
OBLIGATORIU LA CINEMA
De mult nu am mai vazut un film care sa ma tina captivata pana la sfarsit...absolut GENIAL!!!
7 1
Bayard pe 18 Mai 2013 02:21
Filmul este spectaculos. Vizual a fost tot ce ma asteptam si mult in plus, dar nu asta e punctul forte, ci povestea. Mare parte din film nu este clar cine este dusmanul, exista de fapt un dusman, sau doar diferite interese?? Senzatia asta de neclaritate mi s-a parut ca a daunat filmului, dar finalul mi-a rasturnat complet impresia. Nu vreau sa comentez prea mult, pt ca mi-e frica sa nu fac spoilere... filmul este foarte bine gandit, cu o poveste pe mai multe planuri. Benedict Cumberbatch este asa cum se astepta toata lumea, un villain superb si in privinta lui este un "mister" interesant. Per total, cred ca este un film putin mai slab decat primul Star Trek, cel din 2009, deci ar fi meritat o nota de 9. Totusi, din cauza ultimelor 15-20 minute si mai ales a scenei cu reactorul warp, i-am dat 10!!
7 3
Cravan pe 31 Mai 2013 15:05
Star Trek: Into Darkness
Star Trek este una dintre cele mai bune si mai iubite serii din cinematografie. Fie ca e vorba de seriale,filme sau animatii, fanii genului au ramas fideli universului Star Trek de mai bine de 30 de ani iar Star Trek: Into Darkness continua foarte bine celebra serie.Il recomand.
6 3
Tomasito22 pe 02 Iunie 2013 15:22
epic
Unul dintre cele mai bune sf-uri pe care le-am vazut.Neaparat treb. vazut la cinema.
5 3

Spune-ţi părerea despre Star Trek Into Darkness

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Star Trek Into Darkness
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells