Recomandări TV. Comedie, SF, sex-terapie

de Gloria Sauciuc în 19 Iun 2019
Iată ce filme putem urmări pe micul ecran până duminică inclusiv

Pe actrița Ellen Page, veșnica adoescentă, pe care o vedem din ce în ce mai des în producții Netflix, o putem urmări în comedia Smart People, Helen Hunt abordează cu curaj rolul unei terapeute sexuale iar arătosul Chris Pine se avântă în întunericul cel mai sumbru pe care forțe sinistre amenință să-l arunce asupra Pământului secolului al 23-lea.  Iată ce filme putem urmări până duminică. Rubricile Filme la TV și Seriale TV vă așteaptă cu oferta completă.

Comedie. Smart People (2008)
Miercuri, 19 iunie, ora 00:35, TVR 2

 De când a murit soţia lui, Lawrence Wetherhold (Dennis Quaid), un profesor în vârstă, a devenit foarte sarcastic şi preocupat de sine. Şi-a îndepărtat fiul (Ashton Holmes), iar fiica lui (Ellen Paige) a devenit, datorită lui, o persoană excesiv de ambiţioasă, fără prieteni. Deşi Lawrence nu crede că ar mai putea fi surprins de ceva, viaţa lui se schimbă radical după ce se îndrăgosteşte de o fostă elevă (Sarah Jessica Parker), iar fratele ei vitreg (Thomas Haden Church) vine la uşa lui în căutarea unui loc în care să poată sta. Deşi Lawrence s-a bazat mereu pe inteligenţă ca să iasă din impas în trecut, acum e nevoie de mai mult decât atât ca să treacă peste momentul dificil şi situaţia haotică. Distribuţia: Dennis Quaid, Sarah Jessica Parker, Thomas Haden Church, Ellen Page, Christine Lahti şi mai multe.

Film exploitation. Revenge (2017)
Joi, 20 iunie, ora 22:55, AMC

„Tot ce-ţi trebuie pentru un film este o fată şi o armă” („Tout ce dont vous avez besoin pour faire un film, c'est d'une fille et d'un flingue”), spunea cineastul Jean-Luc Godard iar Revanşa, debutul în lungmetraj al regizoarei franceze Coralie Fargeat, o dovedeşte cu prisosinţă. Atitudinea narativă a regizoarei nu e deloc detaşată.

Camera este intruzivă, reluând încălcarea spaţiului personal al protagonistei, aşa cum o fac bărbaţii din film iar morala producției are conotații feministe. Revenge e conceput şi filmat într-o cheie estetică surprinzătoare, conturând categoric decizia regizoarei de a face un film „cu stil”. Compoziţiile plastice atent lucrate, prelucrările de imagine şi comentariul muzical sunt atuurile filmului. În pofida unui plot schematic, dar cu o miză bine conturată, filmul este o reușită. Regizoarea e capabilă să susţină în prima parte a filmului tensiune erotică apoi continuă cu un suspense autentic. Brutalitatea manifestată față de sexul frumos e declanșatorul acțiunii.

Acțiune. Renegades (2017)
Vineri, 21 iunie, ora 12:15, Film Now

O echipă de militari versați trebuie să recupereze un tezaur de pe fundul unui lac, în mijlocul Bosniei și de sub nasul inamicului, trupele paramilitare ale sârbilor bosniaci, în filmul de acţiune Renegades. Eroii sunt o echipă SEAL alcătuită din cinci membri, jucaţi de carismatici actori non-americani. Liderul trupei este interpretat de australianul Sullivan Stapleton (300: Rise of an Empire, Blindspot, Animal Kingdom). Filmul însuşi este o producţie europeană, la care Luc Besson este co-scenarist.

Renegades se poate, aşadar, lăuda că este un film despre soldați americani făcut și regizat de europeni. Într-un rol central apare, totuşi, americanul J.K. Simmons, pe post de comandant, raisonneur-ul pontos al trupelor. Plasat în anii 1990 în timpul intervenției Nato în Bosnia Herțegovina, îl are în rol negativ pe germanul Clemens Schick, văzut recent în Overdrive pe post de mafiot internațional, acum în rol de sârb bosniac.

SF. Star Trek Into Darkness (2013)
Sâmbătă, 29 iunie, ora 11:30, TNT

 Cu o moștenire care numără patru sezoane de serial TV, 11 filme de lung metraj și nenumărate visuri intergalactice ale fanilor, în 2009, în Star Trek a apărut un grup de proaspăt absolvenți ai Academiei Stelare, care au pornit în prima lor călătorie înspre alte lumi. A fost primul test pe care a trebuit să-l treacă, punându-și la contribuție inteligența, abilitățile și loialitatea. Acela a fost doar începutul.

Acum, novicii de pe Enterprise se avântă în întunericul cel mai sumbru pe care forțe sinistre amenință să-l arunce asupra Pământului secolului al 23-lea. Căpitanul Kirk (Chris Pine) pornește o vânătoare de capete într-o zonă de război cu misiunea de a da de urma celui ce este sursa armelor de distrugere în masă. Pe măsură ce eroii noștri sunt propulsați pe tabla acestui epic joc de șah al vieții și al morții, dragostea va fi pusă la încercare, prieteniile se vor destrăma și va fi nevoie de sacrificii pentru protejarea singurei familii a lui Kirk: echipajul său.

Dramă. The Sessions (2012)
Duminică, 23 iunie, ora 00:00, Pro Cinema

Filmul este inspirat dintr-un articol publicat de către Mark O'Brien despre experienţele sale cu Cheryl Greene "On Seeing a Sex Surrogate" (Despre întâlnirile cu un surogat sexual), apărute în revista The Sun în 1990. Mark O'Brien a fost un poet paralizat de la gât în jos din cauza poliomielitei, care a angajat o „terapeută" (denumită "sex surrogate - surogat sexual"), ca să îl ajute să îşi piardă virginitatea. O'Brien a decedat în 1999 la vârsta de 49 de ani.

Terapie specială este o producţie americană independentă din 2012, cu scenariul şi regia semnate de către Ben Lewin. John Hawkes şi Helen Hunt joacă rolurile lui O'Brien şi respectiv al „ajutoarei” sale, Cheryl Cohen-Greene. Filmul a avut premiera la Festivalul Sundance din 2012, acolo unde a câştigat Premiul Publicului (Audience Award), precum şi Premiul special al juriului pentru ansamblul distribuţiei.

Exploreaza subiecte similare:

Ellen Page, Smart People, Helen Hunt, Chris Pine, Dennis Quaid, Revenge, Coralie Fargeat, Sullivan Stapleton, Renegades, J.K. Simmons, Star Trek Into Darkness, The Sessions, John Hawkes, Sarah Jessica Parker

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
twendy323 pe 21 iunie 2019 19:32
Ai auzit de domnul Bubuza? Cea mai mare vraja care poate face toate lucrurile cu vraja sa puternica? Am căzut cu dragostea lui Ronny cu câțiva ani în urmă și relația noastră a fost frumos la limita pe care prietenii noștri erau geloși de noi. Acum două luni, Ronny a călătorit în Dubai pentru vacanță și când sa întors totul despre el sa schimbat și el mi-a încetat să mai sune și de fiecare dată când îl sun pe el, nu se ridică, așa că am mers la el acasă și l-am văzut sărutând o fată. Am plâns și m-am dus la casa prietenilor mei și mi-a povestit despre Lordul Bubuza, așa că i-am contactat pe Lordul Bubuza Via WhatsApp și i-am spus povestea mea și el a răspuns, am făcut tot ce mi-a spus și câteva ore mai târziu Ronny ma sunat și plânge eu să-l iert. el a venit la mine acasă îngenunchez plângând și cerându-mă să iert și să-l accept înapoi. Am făcut și astăzi trăim fericiți căsătoriți. Lordul Bubuza este un om al cuvântului său, el a ajutat o mulțime de oameni și el vă poate ajuta, de asemenea.. Contactați-l pe Lordul Bubuza prin e-mail:: ( lordbubuzamiraclework@hotmail.com ) sau prin WhatsApp:: +1 505 569 0396

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells