Spider-Man: Far From Home va introduce o nouă Gwen Stacy

de Cristina Grigore în 20 Mai 2019
Interpreta personajului ar fi vedeta serialului Chilling Adventures of Sabrina, Kiernan Shipka

Pentru că face trecerea către o nouă fază a Marvel Cinematic Universe (MCU), în care este introdusă noțiunea de „multivers”, dar care trebuie să se confrunte și cu efectele dramaticului Endgame, Spider-Man: Far From Home este considerat unul dintre cele mai incitante titluri ale MCU.

Însă fanii Spider-Man sunt curioși ce se va întâmpla cu unele dintre personajele cunoscute ale seriei, precum Harry Osborn și Gwen Stacy. Spre surpriza lor, există șanse ca acestea să revină în aventurile de pe marile ecrane ale îndrăgitului supererou. Se pare că Far From Home va deschide calea nu doar pentru Norman Osborn și Sinister Six, dar și pentru Gwen Stacy și Harry Osborn.

Informația, scrie WeGotThisCovered, se încadrează momentan în categoria zvonurilor, însă surse apropiate realizatorilor Marvel au oferit și două nume de actori selectați. Se pare că noile fețe ale lui Harry și Gwen vor fi Mitchell Hope (din filmele și serialul Descendants) și Kiernan Shipka (vedeta serialului Chilling Adventures of Sabrina).

Personajele în cauză au fost interpretate de James Franco și Bryce Dallas Howard în Spider-Man 3 (din trilogia lui Sam Raimi). În filmele The Amazing Spider-Man, rolurile au revenit lui Dane DeHaan și Emma Stone.

Spider-Man: Far From Home se lansează la noi pe 5 iulie.

 

 

 

Exploreaza subiecte similare:

Spider-Man: Far From Home, Mitchell Hope, Kiernan Shipka, James Franco, Bryce Dallas Howard, Spider-Man 3, The Amazing Spider-Man, Emma Stone, Dane DeHaan

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells