Spartacus iese din scenă, dar renaşte într-un spin-off marca Starz

de Cristina Grigore în 30 Nov 2012
Spartacus iese din scenă, dar renaşte într-un spin-off marca Starz

Compania Starz va înceta producţia serialului Spartacus după cel de-al patrulea sezon al acestuia, intitulat Spartacus: War of the Damned. Se pare însă că nu este pregătită să renunţe definitiv la franciza de succes şi a avut ideea unui spin-off bazat pe întâmplări plasate în aceeaşi perioadă istorică.

Potrivit Deadline.com, Starz, noul serial TV îl va avea în centru pe Iulius Caesar, liderul roman ce a fost introdus în povestea ultimului serial Spartacus. În prima parte a întâmplărilor din spin-off, vom vedea un Iulius Caesar foarte tânăr, interpretat de actorul australian Todd Lasance (în imaginea principală), aflat la începutul drumului său spre poziţia de conducător al Imperiului Roman.

Anunţata producţie îl va avea drept creator pe producătorul Robert G. Tapert şi pe cineastul/producătorul Steven S. DeKnight. Premiera lui Spartacus: War of the Damned este programată pentru difuzare pe 25 ianuarie 2013.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 30 noiembrie 2012 13:47
Isi bat joc daca fac un serial cu Caesar in stilul Spartacus!!! ca sa nu mai zic ca exista deja Rome, filmat acum cativa ani, care este extraordinar.
Macabru pe 30 noiembrie 2012 17:01
Cel mai bine era sa continue cu Spartacus ! Cred ca o sa-l urmaresc si pe cel care va aparea, dar eram mult mai multumit cu Spartacus. Oricum, no. 1 ramane "Game of Thrones". Pacat care are putine episoade un sezon, si trebuie sa asteptam si un an de zile pana apare altul.
weedmaster pe 30 noiembrie 2012 17:50
Domnule redactor Gaius Iulius Caesar nu a fost niciodata in pozitia de conducator al Imperiului Roman. Gaius Iulius Caesar a fost consul in cadrul Republicii Romane.Nepotul lui Iulius Caesar, Octavian a infiintat Imperiul fiind primul conducator al Imperiului.
cristi23 pe 1 decembrie 2012 10:00
cel mai bine era daca ar fi continuat cu spartacus....deja se formase o fundatie rezistenta........abia astept sa vad ultimul sezon............insa poate si noul serial iulius caesar va fi un serial bun
tiby022 pe 1 decembrie 2012 14:19
Weedmaster, Caesar dupa razboaiele civile a devenit dictator al Romei....asa ca nu e chiar gresit sa spui ca a fost conducator al Imperiului Roman...atata doar ca statul roman inca nu era proclamat imperiu, ci functiona ca o republica...Oricum, interesanta ideea de a face acest nou serial...sper sa fie macar la fel de reusit precum Rome.
Manusa pe 1 decembrie 2012 22:41
Abia astept sezonul 4 Spartacus, si totodata sa se termine. Sper ca va fi bun ca si primele 3 sezoane, iar daca o mai lungesc sunt toate sansele sa devina mai prost, sau nu, ......vom vedea.
alex_il_fenomeno pe 30 decembrie 2012 18:53
sa asteptam si sa vedem. eu sunt totusi destul de in urma.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells