Soul este al doilea proiect original prezentat de Pixar. Iată când va fi lansată animația

de Cristina Grigore în 20 Iun 2019
Compania a anunțat recent un alt titlu ce iese din sfera sequel-urilor, Onward

După Onward (cu vocile lui Chris Pratt și Tom Holland și lansarea pe 6 martie 2020), compania Disney-Pixar vine cu altă producție originală. Potrivit thehollywoodreporter.com, animația se va numi Soul și va ajunge în cinematografe tot anul viitor, pe 19 iunie.

„V-ați întrebat vreodată de unde vin pasiunea, visele și dorințele voastre? Ce face ca voi să fiți… VOI? În 2020, studioul Pixar Animation vă poartă într-o călătorie ce pornește de pe străzile New York-ului până pe tărâmurile Universului pentru a găsi răspunsurile celor mai importante întrebări ale vieții”, arată sinopsis-ul producției la cârma căreia va sta Pete Docter (Monsters Inc., Up, Inside Out).

Fie prin sequel-uri, fie prin producții originale, Pixar continuă să realizeze animații de succes, care ajung la „sufletul” publicului și reușesc să îl captiveze. După aclamatul Finding Dory, The Incredibles 2 a avut cea mai bună lansare din toate timpurile pentru un film de animație, iar Toy Story 4 (ce va intra în cinematografe la sfârșitul acestei luni) este pe cale, după estimările specialiștilor, să doboare acest record.

Exploreaza subiecte similare:

Onward, Chris Pratt, Tom Holland, Pete Docter, Monsters Inc., Up, Inside Out, Toy Story 4

Alte știri din cinema

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells